Cum sa faci fata stresului si furiei în relația parinte-copil?

(2 recenzii ale cursanților)

Ce ?  Workshop | Cum să faci față stresului și furiei?
Cui ? Se adresează părinților care doresc un climat firesc, armonios cu cei mici. Încurajăm participarea ambilor părinți!
Cand ? Perioada va fi anunțată celor interesați
Unde ? Str. Polonă, Nr., 89, Sector 1 , București
De ce ? Pentru că vrem cu toții un mediu de trai liniștit
Cât ? 2 oreCât ?  GRATUIT 😉 

Email

Descriere

Cum sa faci fata stresului si furiei? este o primă întâlnire dintr-o serie de 10 întâlniri dedicate părinților ocupați, dar implicați activ în educația copiilor.

Ne adresăm părinților care doresc să dezvolte un climat firesc, armonios cu ai lor copii, în care micile situații conflictuale să poată fi ușor aplanate. Și pentru că rezultate vizibile se obțin atunci când ambii părinți sunt pe aceeași „baricadă”, încurajăm participarea ambilor părinți la aceste întâlniri.

„Sunt stresat. Am o viață agitată. Copiii sunt din ce în ce mai mai energici, vor atât de multă atenție de la mine, mă solicită necontenit, chiar și atunci când sunt extrem de obosit(ă) după o zi de muncă. Mă cuprinde furia și îmi vine să mă răzbun pe toți cei din jur.”

Sunt replici care au intrat în limbajul cotidian al multor părinți ce sunt copleșiți de grijile cotidiene, de oboseală, de stres, de gânduri, frici, temeri.

Cu siguranță te-ai întrebat ce e de făcut să nu ne mai aflăm în astfel de situații? Sau chiar dacă știi, cum aplici? Ce e de făcut pentru a funcționa pe termen lung?

Workshop-ul de educatie parentala Cum sa faci fata stresului si furiei? își propune să abordeze o serie de teme, cum ar fi:

 • Înțelegerea stresului;
 • Identificarea surselor de stres;
 • Percepția noastră asupra stresului;
 • Înțelegerea furiei;
 • Trei acțiuni pentru abordarea și tratarea furiei.

Pe parcursul sesiunii de 2 ore, participanții vor fi implicați în jocuri de rol și aplicații interactive, vor dezbate studii de caz. Formatul acestui workshop promovează o atmosferă prietenoasă și simulează situații reale de viață care să implice în mod activ participanții.

În plus, la finalul întâlnirii, părinții vor pleca cu un set de 3 acțiuni pentru abordarea stresului și a furiei pe care le vor putea aplica acasă cu cei mici, la serviciu, în viața cotidiană.

Trainer Educatie Parentala

Emilie ILIE

Emilia ILIE

Emilia ILIE este mamă a doi copii (de 12 și respectiv 5 ani), blogger de parenting (www.emilia-ilie.ro) și formator. A organizat multiple sesiuni de formare cu adulți elevi și studenți, în cadrul cărora a prezentat într-un mod interactiv informații riguroase, bine structurate și documentate. Este implicată în evenimente și proiecte ce vizează domeniul educației, iar în cadrul întâlnirilor cu părinții fiecare temă dezbătută este prezentată din dublă perspectivă: a părintelului și a copilului, punându-se accent deosebit pe înțelegerea prin empatie.

Vrei să participi la Workshop-ul Gratuit | Cum să faci față stresului și furiei? Completează formularul și te contactăm noi!

Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:
Emilia ILIE
Fix: 021 659 65 18 | Mobil: 0735 095 642

2 recenzii pentru Cum sa faci fata stresului si furiei în relația parinte-copil?

 1. Avatar

  Loredana O

  Mi-a placut foarte tare,a fost foarte interactiv si util!

 2. Avatar

  Daniel

  Au fost 2 ore agreabile, in care trainerul a interactionat foarte bine cu participantii. Am plecat cu o impresie deosebita, pentru ca am inteles lucruri interesante despre relatia copil – restul lumii.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

V-ar putea interesa, de asemenea…

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:
Emilia ILIE
Fix: 021 659 65 18 | Mobil: 0735 095 642