Scoala Altfel – Atelier empatie și prietenie – Bucuresti

Cui se adresează ? Copiilor (6- 8 ani; 9 – 12 ani)
Când ?  În Săptămâna Altfel și la cerere 
Unde ? Str. Polonă, Nr., 89, Sector 1 , București
Cât ? 1 h sau 1,5 h
Investiție necesară : 35-50 lei/copil

Email

Descriere

Atelierul ”Empatie și prietenie” își propune să-i învețe pe copii ce înseamnă empatia, să fie capabili să se „pună și în pielea celuilalt” pentru a avea reacții pline de prietenie, înțelegere, respect pentru cei din jurul lor.

Empatia este un mod de comunicare (mai ales de receptare) afectivă, acel fel în care ”simțim ce este în sufletul celuilalt”, presupune a înțelege sentimentele și preocupările celuilalt, înseamnă să ai respect față de sentimentele și trăirile celui din fața ta.

Auzim frecvent din partea copiilor noștri că nu sunt înțeleși de către prietenii lor, de către colegi, profesori sau chiar de către părinți. Dar oare ei îi înțeleg pe ceilalți?!

Ce-ar fi să-l faci să învețe ce este Empatia?

La Atelierul ”Empatie și prietenie” am prevăzut activități care să-i ajute pe micii cursanți să învețe cum să fie empatici, să identifice trăsăturile unei prietenii de calitate și care sunt condițiile necesare pentru ca o relație de prietenie să funcționeze bine pentru ambele părți, să se simtă înțeleși, respectați și apreciați așa cum sunt.

Având în vedere că participanții la atelier sunt copii, folosim metode potrivite vârstei lor. În cadrul atelierului vom folosi metoda brainstormingului și metoda ciorchinele,  jocul emoțiilor în grupuri mici, jocuri de creație prin intermediul versurilor și/sau a unui scurt text, jocuri de rol, exerciții de găsire a unor soluții pentru cazuri reale. Toate aceste metode și exerciții sunt puse în aplicare prin intermediul trainerului care deține competențe necesare în lucrul cu copiii.

Atelierul nostru se diferențiază printr-un grad mare de interactivitate, adaptarea la personalitatea copilului tău.

Trainer Atelier de comunicare

Emilie ILIE

Emilia ILIE

Emilia ILIE este formator, fost profesor de limba și literatura română, blogger de parenting (www.emilia-ilie.ro) și mamă a doi copii (de 5 și respectiv 12 ani). A organizat multiple sesiuni de formare cu elevi, studenți, adulți, în cadrul cărora a prezentat într-un mod interactiv informații riguroase, bine documentate, a aplicat metode moderne pentru transmiterea cunoștințelor și mai ales a creat un climat propice învățării și comunicării. Este implicată constant în evenimente și proiecte ce vizează domeniul educației, atentă și informată pe tot ce înseamnă creșterea și educarea copiilor, bazându-se în activitățile sale pe utilizarea empatiei.

Vrei să faci atelier în cadrul programului Scoala Altfel? Completează formularul !

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:
  Training.EXE
  Mobil: 0735 095 642

  Opinii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugă o recenzie la “Scoala Altfel – Atelier empatie și prietenie – Bucuresti”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  V-ar putea interesa, de asemenea…

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:
   Training.EXE
   Mobil: 0735 095 642