Curs Limba engleza începători – A1

(15 recenzii ale cursanților)

Cui se adresează ? Adulților (curs engleză pt. copii găsiți aici)
Când ?  8 octombrie – 12 decembrie 2019, martea si joia, interval 18.00 – 20.30
Unde ? Str. Polonă, Nr., 89, Sector 1 , București
Cât ? 50 oreCât ?   20 lei/ORĂ 
De ce ? Pentru că fără engleză șansele tale se reduc mult !

   Află ce spun cursanții noștri


Investiție necesară :  1.250 LEI 1.000 LEI

Email

Descriere

Acest curs limba engleza este foarte important doarece limba engleza a devenit una dintre cele mai vorbite limbi străine din lume și cea mai importantă din punct de vedere al comunicării in afaceri.

Cursul de Limba Engleza Incepatori se adresează persoanelor care doresc să utilizeze limba engleza în diferite situații: călătorii, socializare, corespondență, la serviciu etc.

Arii de cunoștințe abordate

Cursul cu o durată de 50 de ore este aplicativ (30% teorie, 70% practică) și abordează următoarele teme:

 • Conversația in diferite situatii;
 • Scrierea corectă și coerentă a propozițiilor formulate în limba engleză în acord cu regulile gramaticale;
 • Citirea corectă a cuvintelor și înțelegerea un text de baza din limba engleză din punct de vedere semantic și gramatical;
 • Ascultarea/Listening: înțelegerea mesajului vorbitorului de limba engleză fără a întâmpina probleme de gramatică și vocabular și rezumarea corectă a textului ascultat;
 • Discurs oral: conform nivelului de standard european (pentru studiul limbii străine) .

Competențe dobândite

La finalul cursului participanții vor fi capabili să:

 • Înțeleagă ideea principală dintr-un program radio sau TV;
 • Înțeleagă ideile principale din texte redactate într-un limbaj uzual sau referitor la activitatea profesională;
 • participe la conversații pe teme de interes personal sau profesional;
 • ceară și să ofere informații pentru buna desfășurare a călătoriilor în străinătate;
 • creeze texte scrise scurte (mesaje, scrisori, cărți poștale) privind teme familiare;
 • redacteze documente profesionale relevante (CV, scrisoare de intenție, procese verbale ale întâlnirilor).

La finalul cursului, absolvenții vor primi certificat Training.EXE.

Puteți continua acest curs cu nivelul următor. Mai multe detalii, pe această pagină.

Trainer Limba Engleză

Elena IONITA - Trainer.EXE Limba Engleza

Elena IONIȚĂ

Elena IONIȚĂ are o experiență de peste 20 de ani în susținerea cursurilor de formare pe limbă engleză. A susținut multiple sesiuni de formare ca profesor de engleză sau ca formator la instituții de stat și companii multinaționale de prestigiu. Participă la acțiuni de voluntariat în cadrul ONG-ul cu profil educațional.

Prin atenția la nevoile, aspirațiile și feed-back-ul participanților, Elena reușește să le transmită acestora nu numai informații relevante, ci și curiozitatea de explora lumea și de a se autodepăși. Iar feed-back-ul cursanților nu întârzie să apară.

Vrei să participi la acest curs de engleză ? Completează formularul și te contactăm noi!

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]

  15 recenzii pentru Curs Limba engleza începători – A1

  1. Roba Adriana S.

   Este un curs pe care il recomand, fara nicio retinere.

  2. Elena

   In comparatie cu alti colegi care au mult mai multe cunostinte de engleza,pot spune ca am inceput cu inceputul si intr-un timp relativ scurt, la intensiv, mai avem inca 14 ore de cursuri ,ma declar multumita de tot ce am invatat, totul este organizat ca la carte inclusiv prezenta obligatorie la curs, respectarea programului. Dna profesor de engleza a abordat cele mai moderne tehnici de predare adaptate pe intelesul tuturor, ne-a acordat atentia cuvenita fiecaruia, uneori chiar conteaza persoana care preda. Voi veni cu alte recenzii dupa terminarea cursului, va tin la curent daca am luat examenul.Daca doriti sa va inscrieti sa aveti in vedere ca locurile sunt limitate,merita fara nici o ezitare sa va inscrieti imediat la acest curs.Felicit si pe dna Emilia Ilie, un coordonator de exceptie. Nu in ultimul rand as dori sa mentionez ca am cunoscut colegi noi, deosebiti!

  3. Elena

   Merita toate stelutele,un curs bine organizat,tratat cu multa seriozitate si respect maxim fata de cursanti.Cu sinceritate il recomand!

  4. Carmen

   Este un curs foarte bine structurat, mult peste asteptarile mele! Recomand cu plăcere!

  5. Nicoleta

   Imi face placere sa particip la fiecare sedinta a cursului de limba engleza. Atmosfera este relaxata, volumul informatiilor este mare, dar usor de asimilat datorita punctarilor esentiale. Fiecare cursant este solicitat si motivat sa-si depaseasca limitele. Subliniez contributia d-nei lector, Elena Ionita, la omogenizarea grupului de lucru si maniera prin care ne mentine interesul pentru studierea limbii engleze.

  6. Mihai

   Un curs foarte bine elaborat. Sunt foarte mulțumit de tot ce am învățat până acum și de atmosfera plăcută. Recomand cu placere mai ales oamenilor stresați, aici scăpați ușor și de stres.

  7. Cristina

   Multumesc, doamna profesoara Elena Ionita.
   Multumesc, Training.EXE.
   Inveti cu drag si te bucuri ca ai descoperit oameni atat de frumosi.

  8. Gaita Andrei

   La finalul cursului se primeste un certificat ?

   • Emilia ILIE

    Buna ziua. La finalul cursului se elibereaza certificat Training.EXE.

  9. Elena

   Asa cum am promis,am revenit.Poate vi s-a intamplat si voua cand erati la scoala sa invatati la o materie pentru ca va placea profesorul,nu-i asa?Merita sa cunoasteti un profesor desavarsit,dna Elena Ionita!Vreti sa stiti cata engleza stiu sau cat am invatat?Va pot spune ca ma declar multumita!Nu ratati sansa de a fi cursanti la EXE !- eu inca mai sunt!

  10. Manailescu Raul Ion

   Imi face placere sa particip la fiecare sedinta a cursului de limba engleza. Atmosfera este relaxata, volumul informatiilor este mare, dar usor de asimilat datorita punctarilor esentiale. Nu ratati sansa de a fi cursanti la EXE !- eu inca mai sunt!

  11. Veronica APOSTOL

   Este un curs foarte bine organizat, susținut de o doamna profesionistă care stăpânește arta predării. Prezența dânsei destinde atmosfera, încurajează și motivează cursanții.

  12. soare flavius

   Foarte bine structurat. Recomand!

  13. Daniela Samoila

   Hi! I’m Dana. I am happy to have done this course!…vedeți deja ma descurc! La început cursul a fost prietenos, pe măsura ce avansam devenea tot mai consistent și mai profund iar spre final simți ca știi tot mai mult. Pont: profa este desăvârșita! Organizatorul este extraordinar foarte implicat, materialele folosite foarte bune, buna locația și atmosfera. I really enjoyed the course! Bye! See you later

  14. Mariana Hurjui

   Felicitări organizatorilor și doamnei profesoare Elena Ioniță, adevărați profesioniști. Acest curs a fost o plăcere. Recomand cursurile de limba engleza cu Dna Elena Ioniță pentru că are metoda pedagogică moderna, știe să te capteze și să te facă să înțelegi cu ușurință limba respectivă. Respect!

  15. Georgeta PELCEA

   Mă bucur că pot să-mi exprim bucuria, plăcerea și mulțumirea de a fi participat la un curs deosebit de bun, în urma căruia am rămas numai cu lucruri bune și utile dobândite sau actualizate într-o manieră elegantă, deschisă, absolut profesionistă. Mulțumesc organizatorilor și, în mod special, doamnei profesor Elena IONITĂ!

  Adaugă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  S-ar putea să-ți placă și…

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]