Curs de pregatire la matematica pentru copii

Cui se adresează ? Copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani
Când ? Vinerea dupa-amiaza
Unde ? Str. Polonă, Nr., 89, Sector 1 , București
Cât ? 1 ședință/săptămână cu durata de 2 hCât ?    80 lei/ședință
De ce ? Pentru că matematică la nivel de excelență asigură viitor bun în multe domenii!
Investiție necesară :  400 LEI 320 LEI/lună

Email

Descriere

Cursul de pregatire la matematica a fost conceput pentru acei copii dornici să aprofundeze matematica și să ajungă la nivel de excelență, care să le poată oferi posibilitatea de a ajunge la școli de top, colegii. Este binecunoscut faptul că în rândul elevilor de gimnaziu și liceu, matematica este considerată o disciplină abstractă, greu de înțeles, plictisitoare. Și totuși, matematica este peste tot în jurul nostru, de la situații obișnuite precum cumpărăturile, până la realizarea de coduri de programare în tehnologiile înalte.

De aceea, cursul de pregatire la matematica răspunde acestor situații, ajutându-i pe micii cursanți să facă o trecere lină de la ciclul primar la cel gimnazial, fără a considera matematica o problemă, ci din contra, o disciplină care deschide noi orizonturi și care este atât de utilă în viața de zi cu zi.

În cadrul cursului se folosesc mijloace moderne de predare precum video-tutoriale dezvoltate chiar de noi în cadrul unui proiect. Iată un exemplu concret:

Ca părinți avem posibilitatea să le oferim copiilor noștri cât mai multe oportunități prin care să-i facem să-și descopere adevăratul potențial. Cursul de matematică poate fi una dintre aceste oportunități!

Ce-ar fi să-l faci să descopere Matematica la alt nivel?

La cursul de matematică pentru copii (10 – 12 ani) am prevăzut activități care să-i ajute pe micii cursanți să aprofundeze noțiuni din matematică, să rezolve cu ușurință exerciții și probleme, în așa fel încât să poată ajunge la școli de top unde să se descurce cu ușurință la matematică.

Principalele beneficii ale cursului de matematică pentru copii sunt :

 • dezvoltarea abilităților de rezolvare de exerciții, probleme, teste care să îi sprijine la examene de intrare la colegii;
 • învățarea matematicii prin raportare la situații concrete de viață, în așa fel încât această disciplină să nu mai fie una abstractă;
 • utilizarea unor metode și materiale didactice moderne (inclusiv audio-video);
 • crearea de oportunități de interacționare cu alți copii cu preocupări similare.

Detalii curs matematica

Cursul este conceput a se derula pe durata unui an școlar, ținându-se cont de vacanțele școlare și zilele libere. Este prevăzută  1 ședință pe săptămână cu o durată 2 ore.

Cursul nostru se diferențiază printr-un grad mare de interactivitate, adaptarea la nevoile și personalitatea copilului tău, informații atent structurate și sistematizate, derulându-se în grupe mici.

Trainer Curs Matematică

Constantin FLOREA este absolvent a Facultății de Matematică din cadrul Universității din București, profesor de matematică cu rezultate bune și foarte bune la examene naționale precum Evaluarea Națională și Bacalaureat. Lucrează de peste de 30 ani cu copii de toate vârstele, abordând predarea matematicii prin metode moderne și inovative, fiind autor de curs online de matematică, participând la crearea a 40 de video-tutoriale de matematică. Consideră că lucrul cu copiii este în primul rând o continuă pregătire. Mediul de învățare este plăcut, suportiv, trainerul fiind adeptul metodelor alternative, care se pliază după fiecare tip de personalitate, punând accent pe probleme și exerciții care să le stimuleze interesul pentru această disciplină și care să le asigure intrarea la școli de top.

Vrei să-i oferi copilului acest curs de matematică ? Completează formularul !

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de pregatire la matematica pentru copii”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  S-ar putea să-ți placă și…

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]