Curs de engleza – pregatire examen Cambridge – nivel KET

Cui se adresează ? Copiilor de gimnaziu care doresc să obțină certificare Cambridge KET for Schools
Când ?  Sâmbăta  (9.00 – 11.00)
Unde ? Str. Polonă, Nr. 89, Sector 1 , București
Cât ? 1 ședință/săptămânăCât ?    80 lei/ședință de 120 minute
De ce ? Pentru că certificatul Cambridge deschide noi orizonturi 😉 !
Investiție necesară :  400 LEI 320 LEI/lună

Email

Descriere

Cursul de pregătire examen Cambridge nivel KET for Schools se adresează copiilor de gimnaziu ce doresc să obțină această certificare, având în vedere dezvoltarea tuturor palierelor vizate de testare: Scriere, Citire, Ascultare și Conversație.

Cursul se bazează pe o programă specifică acestui tip de pregătire și pe manuale concepute în vederea testării, în așa fel încât micii cursanți să fie pregătiți pentru obținerea certificării cu rezultate cât mai bune.

Ca părinți avem posibilitatea să oferim copiilor noștri cât mai multe oportunități prin care să-i facem să-și descopere adevăratul potențial, certificarea Cambridge fiind una dintre acestea.

Beneficii ale cursului 

 • învățarea limbii engleze în vederea obținerii certificării KET for Schools, prin exerciții și aplicații concepute pentru acest scop;
 • dezvoltarea abilităților de conversație în limba engleză, într-un mediu care va cultiva încrederea în sine;
 • utilizarea de metode și materiale didactice moderne (inclusiv audio-video);
 • simulări de examen Cambridge KET, inclusiv proba de Speaking.

Competențe dobândite

La sfârșitul cursului, copii vor fi capabili să își exprime cu ușurință opinii și puncte de vedere pe diverse tematici din viața de zi cu zi, vor putea purta conversații despre filme, actori, tehnologii și invenții, sistemul solar, idei, hobby-uri.

Pe lângă elementele de vocabular și conversație, fiecare ședință abordează în mod sistematic noțiuni de gramatică necesare pentru o exprimare corectă în limba engleză.

Având în vedere că participanții la curs sunt copii, vom folosi metode potrivite vârstei lor  într-un mediu ce dispune de mijloace moderne de învățare ce vor fi utilizate în cadrul cursului (whiteboard, videoproiector, laptop, sistem audio).

Detalii curs de pregătire examen Cambridge

Cursul este conceput a se derula pe durata unui an școlar, ținându-se cont de vacanțele școlare și zilele libere.

Este prevăzută 1 ședință pe săptămână cu o durată de 120 de minute/ședință. Înainte de înscrierea la curs, fiecare copil va fi testat la sediul nostru în vederea stabilirii nivelului de cunoștințe al limbii engleze.

Cursul se finalizează cu un raport de progres pentru fiecare  cursant.

Cursul nostru se diferențiază printr-un grad mare de interactivitate, adaptarea la nevoile și personalitatea copilului tău, informații atent structurate și sistematizate, derulându-se în grupe mici.

Dacă copilul are vârsta cuprinsă între 6-8 ani, avem un curs adaptat. Mai multe detalii, pe această pagină.

Trainer Curs Engleza

Georgiana DUMITRU este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București, specializarea Română-Engleză, profesor de limba engleză. Lucrează de mai bine de 15 ani cu copii de toate vârstele, abordând predarea limbii engleze cu entuziasm și dedicație în așa fel încât aceștia să fie capabili să susțintă cu lejeritate o conversație în această limbă. Consideră că lucrul cu copiii este în primul rând o continuă pregătire, iar aceștia reprezintă pentru Georgiana o sursă de inspirație în tot ceea ce face alături de ei. Mediul de învățare este plăcut, suportiv,  trainerul fiind adeptul metodelor alternative, care se pliază după fiecare tip de personalitate, punând în practică structurile învățate prin reprezentări din viața reală, prin cântece, poezii și jocuri.

Vrei să-i oferi copilului acest curs de engleză ? Completează formularul !

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de engleza – pregatire examen Cambridge – nivel KET”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  S-ar putea să-ți placă și…

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]