Atelier de engleză prin joc – Bucuresti

Cui se adresează ? Copiilor (6 – 8 ani)
Când ?  Marti, 12 septembrie 2017
Unde ? Str. Polonă, Nr., 89, Sector 1 , București
Cât ? 1 h (17.00 – 18.00)
Investiție necesară : 50 LEI 35 LEI

Email

Descriere

Haideti să ne distrăm, să citim, să cântam și să învățăm limba engleza!
Atelierul nostru le propune copiilor să învețe, prin joc, noțiuni din limba engleză care să îi ajute să își facă noi prieteni cu ușurință.
Copiii vor învăța să se prezinte, să vorbeasca despre călătorii la mare sau la munte, despre mijloacele de transport pe care le vor folosi, toate acestea prin intermediul cântecelor și jocurilor .
Flashcardurile, materialele audio si video și jucăriile vor face intâlnirea noastră atractivă și relaxantă, în așa fel încât micii cursanți să învețe și să rețină informații cu ușurință și plăcere.
Copiii scolari ce au deja cunostinte de limba engleza pot face conversație, pot vorbi despre ei și pasiunile lor.

Cum vom face?

La Atelierul de Engleză prin joc vom folosi câteva personaje prin intermediul cărora cei mici vor învăța noțiunile din limba engleză despre salut, prieteni, călătorii, mijloace de transport. Cookie The Cat, personajul principal, ajutat de Densol The Duck și Lulu The Kangaroo pornesc în aventura cunoașterii, invitându-i pe micii cursanți să le fie tovarăși în fiecare călătorie.

Întrucât participanții sunt copii vom folosi metode potrivite vârstei lor.  Astfel, am prevăzut materiale OXFORD de tip postere, flashcarduri, fișe, marionete, ce vor fi utilizate în cadrul atelierului atât de către trainer, cât mai ales de către copiii participanți.

Pentru că studiile arată că reținem 90% din ceea ce spunem și experimentăm, atelierul nostru deține  un grad mare de interactivitate , în centrul activităților aflându-se copilul.

Trainer Atelier de engleză prin joc

Georgiana DUMITRU este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București, specializarea Română-Engleză, fost profesor de limba engleză. Lucrează, de aproximativ 15 ani, cu copii de toate vârstele pentru a le transmite informații, cunoștințe din limba engleză, în așa fel încât aceștia să fie capabili să susțintă cu lejeritate o conversație în această limbă. Consideră că lucrul cu copiii este în primul rând o continuă pregătire, iar aceștia reprezintă pentru Georgiana o sursă de inspirație in tot ceea ce face alături de ei. Mediul de învățare este plăcut, suportiv,  trainerul fiind adeptul metodelor alternative, care se pliază după fiecare tip de personalitate, punând în practică structurile învățate prin reprezentări din viața reală, prin cantece, poezii și jocuri.

Vrei să îți înscrii copilul la Atelierul de engleză prin joc? Completează formularul !

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Atelier de engleză prin joc – Bucuresti”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  S-ar putea să-ți placă și…

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]