Scoala Altfel – Atelier Origami – Bucuresti

Cui se adresează ? Copiilor (6- 8 ani; 9 – 12 ani)
Când ?  În Săptămâna Altfel și la cerere 
Unde ? Str. Polonă, Nr., 89, Sector 1 , București
Cât ? 1 h sau 1,5 h
Investiție necesară : 35-50 lei/copil

Email

Descriere

Atelierul ”Origami” își propune să-i învețe pe copii tehnici din arta origami în așa fel încât la finalul întâlnirii fiecare dintre micii participanți să își fi creat propria figurină origami.

Origami este arta japoneză de pliere a hârtiei colorate în diverse modele: flori, animăluțe, obiecte decorative abstracte precum lămpi, veioze, bibelouri.

Arta Origami contribuie la dezvoltarea creativității, a dexterității și a calmului, necesar în perioada de construire a obiectului.

Ce-ar fi să-l faci să învețe tehnici din arta Origami?

La Atelierul ”Origami” am prevăzut activități care să-i ajute pe micii cursanți să învețe cum să facă o floare, un animăluț sau alte obiecte surpriză, prin tehnici specifice acestei arte, utilizându-și propriile forțe. Vor avea la îndemână toate materialele necesare pentru a da viața unei figurine prin arta Origami, pe care o vor putea face personajul propriei povești.

Pe lângă obiectele pe care le vom construi, în cadrul atelierului copiii vor afla informații despre arta Origami, despre maeștri importanți din domeniu, modalitatea prin care această artă a pătruns și în țările europene și nu în ultimul rând curiozități legate de cele mai inventive figurine create prin această tehnică.

Atelierul nostru se diferențiază printr-un grad mare de interactivitate, adaptarea la personalitatea copilului tău, prin implicarea trainerului care are experiență în lucrul cu cei mici, și nu în ultimul rând prin faptul că la finalul întâlnirii vor fi creatorii propriul produs.

Trainer Atelier Origami

Ana Maria NISIOIU

Ana Maria NISIOIU

Ana-Maria NISIOIU este formator, fost profesor de limba și literatura română, autor de poezii pentru copii (http://nisioiuanamaria.blogspot.ro/) și mamă a unui băiețel de 10 ani. Susține activități de voluntariat dedicate copiilor din medii defavorizate, organizează întâlniri cu tema ”Jocurile copilăriei” care au drept scop petrecerea timpului liber într-un mod antrenant și departe de tehnologie. În prezent lucrează la o editură de carte școlară, fiind puternic ancorată în realitățile copiilor școlari, cunoscând îndeaproape nevoile acestora de a face lucruri care să le provoace interesul, creativitatea și îndemânarea.

Vrei să faci atelier în cadrul programului Scoala Altfel? Completează formularul !

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:
  Training.EXE
  Mobil: 0735 095 642

  Opinii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugă o recenzie la “Scoala Altfel – Atelier Origami – Bucuresti”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  V-ar putea interesa, de asemenea…

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:
   Training.EXE
   Mobil: 0735 095 642