Scoala Altfel – Atelier Origami

Cui se adresează ? Copiilor (6- 8 ani; 9 – 12 ani)
Când ?  În Săptămâna Altfel și la cerere 
Unde ? Str. Polonă, Nr., 89, Sector 1 , București
Cât ? 1 h sau 1,5 h
Investiție necesară : 35-50 lei/copil

Email

Descriere

Atelierul ”Origami” își propune să-i învețe pe copii tehnici din arta origami în așa fel încât la finalul întâlnirii fiecare dintre micii participanți să își fi creat propria figurină origami.

Origami este arta japoneză de pliere a hârtiei colorate în diverse modele: flori, animăluțe, obiecte decorative abstracte precum lămpi, veioze, bibelouri.

Arta Origami contribuie la dezvoltarea creativității, a dexterității și a calmului, necesar în perioada de construire a obiectului.

Ce-ar fi să-l faci să învețe tehnici din arta Origami?

La Atelierul ”Origami” am prevăzut activități care să-i ajute pe micii cursanți să învețe cum să facă o floare, un animăluț sau alte obiecte surpriză, prin tehnici specifice acestei arte, utilizându-și propriile forțe. Vor avea la îndemână toate materialele necesare pentru a da viața unei figurine prin arta Origami, pe care o vor putea face personajul propriei povești.

Pe lângă obiectele pe care le vom construi, în cadrul atelierului copiii vor afla informații despre arta Origami, despre maeștri importanți din domeniu, modalitatea prin care această artă a pătruns și în țările europene și nu în ultimul rând curiozități legate de cele mai inventive figurine create prin această tehnică.

Atelierul nostru se diferențiază printr-un grad mare de interactivitate, adaptarea la personalitatea copilului tău, prin implicarea trainerului care are experiență în lucrul cu cei mici, și nu în ultimul rând prin faptul că la finalul întâlnirii vor fi creatorii propriul produs.

Vrei să faci atelier în cadrul programului Scoala Altfel? Completează formularul !

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Scoala Altfel – Atelier Origami”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  S-ar putea să-ți placă și…

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]