Curs limba araba Modul A0-1 – online

(4 recenzii ale cursanților)

Cui se adresează ? Persoanelor care doresc să utilizeze limba arabă în diferite situații: profesionale, călătorii, socializare, corespondență cu dificultate mică/medie etc.
Când ? Din 29 septembrie 2020, Marțea (18.00 – 20.30) și Sâmbăta (9.00 – 11.30)
Unde ? Platforma ZOOM
De ce ? Pentru că e bine să ieși în evidență cu ceva!
Cât ? 30 oreCât ?   1.500 lei  – pentru grupa mica (3 – 5 cursanti)

Email

Descriere

Curs limba araba modul A0-1 este pentru nivelul Începători și are o durată de 30 ore.

Cunoașterea limbii arabe poate constitui un avantaj esențial pentru domenii precum diplomația, activitățile de import-export cu țări din lumea arabă, activități de agenție de voiaj etc. Cursul de inițiere în limba arabă se adresează persoanelor care doresc să utilizeze limba arabă în diferite situații: profesionale, călătorii, socializare, corespondență cu dificultate mică/medie etc.

Cursul se poate susține și în format online prin intermediul platformei ZOOM. Înainte de începerea cursului, participanții vor beneficia de o sesiune tip test, pentru a ne asigura că totul funcționează în parametri normali. Cursul va fi livrat live, asigurându-se un caracter interactiv, participanții putând adresa întrebări direct trainerului.

Ce se studiază în primul modul (A0-1) ?

Cursul se bazează pe limba arabă literară.

 • Pe durata celor 30 de ore ale primului modul (A0-1), cursanții vor învăța alfabetul arab (scriere și pronunție): să pronunțe corect anumite sunete specifice limbii arabe, sunete inexistente în limba română sau în alte limbi de circulație internațională; să scrie și să recunoască fiecare literă a alfabetului arab în toate cele patru poziții ale sale, iar după fiecare grup de litere studiate, cursanții vor exersa citirea și scrierea unor cuvinte ce conțin literele respective.
 • Gramatică: Cursanților vor învăța structuri gramaticale simple pe care le vor exersa în scris și oral.
 • Vocabular: Cursanții vor asimila o serie de elemente de vocabular, referitoare la obiecte din mediul înconjurător (gospodărie, casă, haine, alimente, membrii de familie, culori, natură, meserii, vreme etc.) construindu-și, astfel, propriul vocabular în limba arabă.

Competențe dobândite curs limba araba

La finalul primului modul (A0-1), participanții vor fi capabili să:

 • să citească și să scrie în alfabet arab;
 • să poarte un scurt dialog unii cu ceilalti, utilizând formule de salut și de prezentare a propriei persoane și a familiei, precum și scurte întrebări și răspunsuri referitoare la țara/ orașul de proveniență;
 • să numere în limba arabă de la 1 la 10;
 • sa reproduca zilele saptamanii;
 • să descrie anumite obiecte sau persoane.

Toți cursanții care finalizează cursul de limba arabă vor primi certificat de participare Training.EXE.

Dacă cunoașteți deja alfabetul limbii arabe și doriți ceva mai avansat, avem cursuri adaptate. Mai multe detalii, pe această pagină sau pe această pagină.

Trainer

Teodora KABBARA

Teodora KABBARA

Teodora KABBARA a fost timp de 7 ani asistent universitar la Secția de Limbă arabă din cadrul Universității ”Spiru Haret” din București. Licențiată în Limba arabă și absolventă de master în Studii orientale, Teodora profesează ca formator de cursuri de limba arabă de mai mulți ani, timp în care a coordonat mai multe serii de cursanți. Este autor al manualului Limba arabă pentru începători, publicat în 2013, dedicat persoanelor care doresc să studieze această limbă. Specializarea în Media Arabic Conversation and Translation -Saifi Institute of Arabic Language in Beirut, Lebanon și certificatul autorizat de Formator reprezintă garanția unui trainer profesionist. Toată această experiență este dublată de o implicare și o atenție deosebite către nevoile cursanților, de o adaptare firească la nivelul de cunoștințe al fiecărui participant, creându-se în acest mod, climatul potrivit învățării unei limbi străine.

Vrei să îți oferi sau să oferi drept cadou acest curs? Completează formularul și te contactăm!

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]

  4 recenzii pentru Curs limba araba Modul A0-1 – online

  1. Simona

   Sunt extrem de incantata de modul in care se desfasoara acest curs, profesoara minunata si extrem de bine pregatita, materiale didactice de calitate, sala de curs moderna, locatia accesibila. Astept cu mare interes urmatorul modul.

  2. Ana Cambei

   Am inceput cu mult entuziasm si curiozitate acest modul, acum spre final, ma bucur ca l-am ales si sigur voi continua cu celelalte module. Teodora, prin implicarea si rabdarea ei a reusit sa imi mentina atat entuziasmul, cat si curajul de a invata. Este extrem de valoros faptul ca suntem o grupa mica, ceea ce ne ajuta sa punem toti in practica aspectele teoretice si sa clarificam orice intrebare. Iar atmosfera prietenoasa este cireasa de pe tort. 🙂

  3. Gina

   Super! Intrece asteptarile, este mai mult decat un curs obisnuit, plictisitor….atmosfera antrenanta, nu ai timp sa te plictisesti. Organizare foarte buna, locatie accesibila, informatii clare si usor de retinut de la o profesoara si om „high class”. Un loc unde esti tratat ca intr-o familie. Nu credeti, incercati 😉

  4. Culea Stefan

   Sunt super multumit de modul de predare si de atmosfera calduroasa a fiecarei sedinte. Tot asa! ?

  Adaugă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  S-ar putea să-ți placă și…

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]