Subtilități și riscuri generate de modificările legislației privind achizițiile publice

Cine poate participa? consilierii achiziții publici sau orice alte persoane interesate de domeniul achizițiilor publice
Când ? 31 martie 2022
Unde ? online prin aplicația ZOOM, linkul cu întâlnirea va fi transmis participanților înscriși care au făcut o donație de 200 de lei în contul Asociației (Cont IBAN: RO23RNCB0286156430900001, Banca Comerciala Romana, mentiune: donatie).
Cât ? 2 ore în intervalul 18.00-20.00

Email

Descriere

Acest atelier online cu o durată de 2 ore se adresează practicienilor  care activează în domeniul achizițiilor publice, interesați să descopere subtilitățile și riscurile generate de foarte recentele modificări aduse legislației privind achizițiile publice.

Cursul este gândit pentru cei care au job, programul fiind adaptat (după amiaza, de la 18.00 la 20.00). În formularul de înscriere rapidă la alte informații se va menționa „atelier achizitii publice”.

Teme abordate

Atelierul este gândit în așa fel încât să nu irosească timpul participanților, iar focusul va fi pe dezbaterea OUG 26/2022 si HG 375/2022 prin care s-au operat noi modificări la Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, HG nr. 395/2016 (Normele de aplicare) și echivalentele lor din domeniul sectorial, respectiv Legea nr. 99/2016 privind achizițiile sectoriale, HG nr. 394/2016 (Normele de aplicare),  precum și la Legea 101/2016 privind remediile și căile de atac.

Fiind susținut de un practician recunoscut în domeniu, atelierul va pune accent în special pe subtilitățile și riscurile generate de modificările legislației privind achizițiile publice existând o preocupare centrală pentru a aduce valoare adăugată certă participanților prezenți.

La finalul atelierului va fi organizată o sesiune de Q&A în care se va răspunde întrebărilor și nelămurilor participanților.

Trainer

Simion ILIE

Simion ILIE cunoaște foarte bine problematica achizițiilor publice,  în prezent având funcția director general adjunct în Ministerul Finanțelor unde coordonează departamentul de achiziții publice în cadrul căruia sunt gestionate proceduri importante de achiziție publică cu o alocare bugetară de aproximativ 30 de milioane de euro anual. Este trainer specializat la Institutul Național de Administrație  și profesor asociat la SNSPA în cadrul  cursului post-universitar de achiziții publice. Are  o certificare internațională de Project Management Professional (PMP) încă din 2013 și crede că ingredientul secret al reușitei în domeniul complex al achizițiilor publice o reprezintă cunoașterea subtilităților legislației aplicabile.

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Subtilități și riscuri generate de modificările legislației privind achizițiile publice”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  S-ar putea să-ți placă și…

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]