Ascultând vei dărui – secretele ascultarii active!

Cui se adresează ? Celor care doresc să aibă relații armonioase cu cei din jur, în rolurile pe care aceștia le „îmbracă” zilnic: profesioniști, părinți, copii, soți, colegi sau prieteni.
Când ? data va fi comunicată persoanelor înscrise
Unde ? Str. Polonă, Nr., 89, Sector 1 , București
De ce ? Pentru că e păcat să nu fii apreciat de cei din jur!
Cât ? 2 oreCât ?  59 Lei (…cât o ieșire la bere/suc) 😉

Email

Descriere

Ascultarea activă, ca și alte componente ale comunicării, este o aptitudine care necesită învățare și ulterior exersare. Când ascultăm activ, această activitate îmbunătățește foarte mult calitatea relațiilor noastre. Când nu ascultăm, atât comunicarea, cât și relațiile noastre au de suferit.

Atunci când vorbiți cu cineva ascultați cu adevărat sau doar vă așteptați rândul pentru a vorbi? Au fost momente din viața voastră când ați avut sentimentul că cineva vă aude, dar nu vă ascultă cum vă doriți?

În acest caz e posibil să vă fi simțit supărați. În comunicarea interpersonală, prezența fizică nu este suficientă. Oamenii caută mai mult decât atât, au nevoie de parteneri de discuție prezenți.

Adevărul este că marea majoritatea a oamenilor nu se gândesc dacă îi ascultă suficient pe ceilalți. Urmăm cursuri care ne ajută să devenim vorbitori mai buni sau pentru a scrie mai bine, însă sunt puține ofertele care să ne ajute să ne îmbunătățim capacitățile de ascultare. Totuși, mare parte din situațiile noastre de viață le petrecem mai mult ascultând decât vorbind sau scriind – de aceea ascultarea activă reprezintă o aptitudine atât de valoroasă.

Grupul țintă

Ne adresăm celor care doresc să aibă relații armonioase cu cei din jur, în rolurile pe care aceștia le ”îmbracă” zilnic: profesioniști, părinți, copii, soți, colegi sau prieteni. Formatul acestui workshop promovează o atmosferă prietenoasă și simulează situații reale de viață care să îi implice pe toți participanții, așa încât aceștia să poată deprinde tehnici de ascultare eficientă în viața de zi cu zi – care reprezintă baza pentru o comunicare armonioasă între oameni.

Ce veți afla ?

Workshop-ul își propune să abordeze o serie de topic-uri, cum ar fi:

 • Ce înseamnă ascultarea activă și cum ne poate ajuta în relațiile cu ceilalți;
 • Rolul întrebărilor în ascultare;
 • Tehnici de ascultare activă;
 • Cum să devenim ascultători mai buni.

Pe parcursul sesiunii de 2 ore, participanții vor fi implicați în jocuri de rol și aplicații interactive, vor dezbate studii de caz.

În plus, la finalul workshop-ului, participanții vor pleca cu un plan scurt de acțiune, pe baza căruia vor avea ocazia să exerseze în viața de zi cu zi tehnici de ascultare activă pentru o comunicare armonioasă cu cei din jur.

Workshop-ul Ascultând, vei dărui! este doar una dintre componentele cursului COMUNICARE PENTRU O VIAȚĂ ARMONIOASĂ. Pentru aprofundarea și exersarea tuturor tehnicilor de comunicare interpersonală, vă așteptăm la curs!

Trainer workshop Ascultarea activa

Florina Badea-fotoFlorina Badea conduce propria companie de consultanță în comunicare și training, Health Connections, și coordonează platforma www.florinabadea.ro – blog de viață sănătoasă. Florina este specialist în comunicare, consilier pentru dezvoltare personală și practician POINTS OF YOUTM. A lucrat peste 12 ani în agenții de comunicare și PR, a coordonat proiecte de comunicare instituțională, comunicare corporatistă și de brand, comunicare de criză, precum și campanii complexe de comunicare socială corporatistă (CSR). A format și condus echipe, a susținut media training-uri, cursuri și workshop-uri de comunicare, este speaker si moderator la evenimente de profil.

Vrei să participi la workshop? Completează formularul și te contactăm noi!

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Ascultând vei dărui – secretele ascultarii active!”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]