Adicția de internet – semnale de alarmă și măsuri

Dacă ești unul dintre părinții care își pune întrebări cu privire la timpul petrecut de copilul tău pe internet, dacă este acest timp în beneficiul sau în defavoarea lui, dacă este acest timp mult sau puțin, dacă ești un părinte care caută tehnici, metode, măsuri pentru a identifica și reduce adicția de internet a copilului tău, te invităm să participi la cursul gratuit dedicat acestui subiect, ce va avea loc pe 5 decembrie 2021, in intervalul 12.00 – 18.00, în format online, via ZOOM.

Lumea este în plin proces de tehnologizare, de digitalizare, iar de multe ori părinții se simt depășiți de schimbările dese și rapide în care sunt prinși atât ei, cât și copiii lor. Pandemia Covid a adus cu sine multe schimbări, dar și mai mult timp petrecut pe device-uri și implicit pe internet (fie pentru școală, cursuri, serviciu).

Și totuși, cât din timpul petrecut de copilul tău pe internet este în avantajul său? Cât din acest timp îi dăunează? Cum știi dacă este vorba despre adicție de internet?

Cursul gratuit la care te așteptăm să participi, vizează:

 • identificarea si recunoașterea adicției de internet a copilului;
 • metode si tehnici de utilizare a internetului in folosul si nu in detrimentul copilului, ca pe un instrument educativ;
 • prezentarea de aplicații și programe care pot fi utile copilului pentru o bună dezvoltare într-o societate puternic tehnologizată.

Trainerii acestui curs sunt: Ioana Anca Bocanceapsihoterapeut specializat in lucrul cu copiii si Georgeana Daniela Dumitru – formator cursuri de engleza pentru copii si au beneficiat de formare pe această tematică în Olanda, în cadrul unui curs susținut prin intermediul Programului Erasmus +. Competențele dobândite la această formare vor fi puse la dispoziția părinților ce se vor înscrie la cursul de mai sus, care este organizat și susținut prin intermediul proiectului ”Adulți pentru o societate bazată pe cunoaștere” finanțat de către Uniunea Europeană prin Programul Erasmus +.

Pentru că numărul participanților este limitat, vom aplica principiul ”primul înscris, primul servit”. 

Prin înscrierea ta la curs îți dai acordul pentru procesarea și prelucrarea datelor tale cu caracter personal, în vederea organizării, participării și comunicării legate de curs. 

La completarea formularului de înscriere, în secțiunea ”Alte informații” te rugăm să treci denumirea cursuluiCurs gratuit de reducere a adicției de internet

Dacă vrei să participi la curs, completează formularul…

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]

  Proiectul Adulți pentru o societate bazată pe cunoaștere este implementat în perioada 1 octombrie  2020 – 31 martie 2022 de către Asociatia ”EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaștere” și este  finanțat de către Uniunea Europeană, prin intermediul Programului Erasmus +, Acțiunea Cheie 1, program gestionat în România de către ANPCDEFP.

  „Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei.”

  EXE

  Training.EXE furnizează expertiză pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, implementează proiecte în domeniul EDUCAȚIEI și se preocupă în special de dezvoltarea competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice . În acest sens organizează cursuri , ateliere, conferințe pentru copii, elevi, studenți și adulți.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]