Curs gratuit ”Digitalizarea adulți”

Cursul gratuit ”Digitalizare adulți” susținut duminică, 30 ianuarie 2022, a trezit interesul a aproximativ 60 de adulți, care au participat, via online, la prezentările susținute de colegii noștri formatori, utilizand, sub îndrumarea acestora, diverse aplicații și platforme, rezolvând exerciții punctuale pentru a aplica cele învățate.

Cursul gratuit elaborat și susținut prin intermediul proiectului ”Adulți pentru o societate bazată pe cunoaștere”, finanțat prin programul Erasmus + al Uniunii Europene a adunat virtual  adulți din toate părțile țării foarte interesați să însușească noi instrumente și aplicații care să le ușureze activitatea, dar și viața cotidiană.

Trainerii cursului, Violeta Zaluțchi și Gabriela-Maria Sterian, care au beneficiat de formare în Italia prin proiect, au prezentat aplicații și platforme utile pentru o activitate mai eficientă, pentru viața de zi cu zi, aducând la curs exerciții aplicate.

Cursul a reunit adulți care au apreciat partea aplicativă și practică a cursului, feedback-ul acestora fiind unul bun și foarte bun.

Ceea ce a fost clar pentru toți adulții prezenți a fost faptul că tehnologia nu mai poate fi doar o vorbă auzită la cei tineri, ci trebuie să devină parte integrantă din viața fiecăruia, nu doar pentru facilitățile pe care le aduce, cât și prin prisma unei societăți puternic digitalizate, în care adaptarea devine vitală.

Mai jos puteți găsi prezentarea din cadrul cursului, cât și suportul de curs elaborat în cadrul proiectului:

Prezentare_curs_digitalizare_adulti

Suport_curs_Digitalizare_adulti_

Proiectul Adulți pentru o societate bazată pe cunoaștere este implementat în perioada 1 octombrie  2020 – 31 martie 2022 de către Asociatia ”EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaștere” și este  finanțat de către Uniunea Europeană, prin intermediul Programului Erasmus +, Acțiunea Cheie 1, program gestionat în România de către ANPCDEFP.

„Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei.”

EXE

Training.EXE furnizează expertiză pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, implementează proiecte în domeniul EDUCAȚIEI și se preocupă în special de dezvoltarea competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice . În acest sens organizează cursuri , ateliere, conferințe pentru copii, elevi, studenți și adulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

    Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]