Tehnologia – prieten sau inamic?!

Dacă vrei să cunoști noi instrumente de lucru online care ți-ar putea fi utile la serviciu, la ședinte, seminare, cât și în viața cotidiană, să afli informații despre aplicații și programe noi, te invităm să participi la cursul gratuit dedicat digitalizării adulților, ce va avea loc pe 30 ianuarie 2022, incepand cu ora 9.30, în format online, via ZOOM.

Cursul va fi urmat și de sesiuni de feedback și consiliere  cu participanții la curs, pentru ca aceștia să pună în aplicare, concret, cele învățate.

Tehnologia – îți poate face viața mai ușoară sau e mai degrabă o povară?

Cursul gratuit la care te așteptăm să participi, te va ajuta să:

 • instalezi și utilizezi aplicații utile pe telefonul inteligent;
 • cunoști și să utilizezi noi instrumente de lucru online (ex: Mentimeter, Quizzlet, Socrative, EdPuzzle);
 • elaborezi propriile documente in format electronic, în mod facil și prin programe simple.

Trainerii acestui curs sunt: Violeta Zaluțchi – trainer IT, certificat internațional MOS si Gabriela Maria Sterian – cadru universitar si au beneficiat de formare pe această tematică în Italia, în cadrul unui curs susținut prin intermediul Programului Erasmus +. Competențele dobândite la această formare vor fi puse la dispoziția părinților ce se vor înscrie la cursul de mai sus, care este organizat și susținut prin intermediul proiectului ”Adulți pentru o societate bazată pe cunoaștere” finanțat de către Uniunea Europeană prin Programul Erasmus +.

Pentru că numărul participanților este limitat, vom aplica principiul ”primul înscris, primul servit”. 

Prin înscrierea ta la curs îți dai acordul pentru procesarea și prelucrarea datelor tale cu caracter personal, în vederea organizării, participării și comunicării legate de curs. 

La completarea formularului de înscriere, în secțiunea ”Alte informații” te rugăm să treci denumirea cursuluiCurs digitalizare adulți. Dupa inregistrare, vei primi in timp util toate detaliile cursului si link-ul de participare la ZOOM.

Dacă vrei să participi la curs, completează formularul…

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]

  Proiectul Adulți pentru o societate bazată pe cunoaștere este implementat în perioada 1 octombrie  2020 – 31 martie 2022 de către Asociatia ”EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaștere” și este  finanțat de către Uniunea Europeană, prin intermediul Programului Erasmus +, Acțiunea Cheie 1, program gestionat în România de către ANPCDEFP.

  „Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei.”

  EXE

  Training.EXE furnizează expertiză pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, implementează proiecte în domeniul EDUCAȚIEI și se preocupă în special de dezvoltarea competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice . În acest sens organizează cursuri , ateliere, conferințe pentru copii, elevi, studenți și adulți.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]