Importanța educației adulților pe tot parcursul vieții
Nevoia de învățare continuă, indiferent de vârstă, a devenit vitală pentru fiecare dintre noi, indiferent de domeniul în care activează. Contextul extrem de dinamic în care trăim, accelerat de inserarea tehnologiei în viața cotidiană ne arată că e important să avem atenția și curiozitate treze la cele care apar în jurul nostru, că devine chiar necesar să știm să folosim mijloacele tehnice, care să ne ușureze viața, cum ar fi diverse aplicații.
Marți, 22 martie 2022, începând cu ora 18.00, în format online, via Zoom, timp de o oră și jumătate, te invităm să fii alături de noi la conferința cu titlul ”Importanța educației adulților pe tot parcursul vieții”.
De ce să participi la acest eveniment?
- vei afla ultimele tendințe în materie de educația adulților de la persoane care au fost formate în Finlanda, Italia și Olanda;
- vei afla de ce e important să fii mereu informat și ancorat în realitatea cotidiană și de ce învățarea pe tot parcursul vieții este atât de necesară;
- vei afla cum tehnologia îți poate fi un instrument util și nu un dușman.
Evenimentul va fi susținut de către formatori, membri ai Asociației ”EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaștere” care au beneficiat de formare în țări din Europa și care au achiziționat competențe și experiențe utile pe care le vor împărtăși în cadrul evenimentului.
Prin înscrierea ta la curs îți dai acordul pentru procesarea și prelucrarea datelor tale cu caracter personal, în vederea organizării, participării și comunicării legate de conferință.
La completarea formularului de înscriere, în secțiunea ”Alte informații” te rugăm să treci conferință educație adulți. Dupa inregistrare, vei primi in timp util toate detaliile si link-ul de participare la ZOOM.
Dacă vrei să participi la conferință, completează formularul…
Proiectul ”Adulți pentru o societate bazată pe cunoaștere” este implementat în perioada 1 octombrie 2020 – 31 martie 2022 de către Asociatia ”EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaștere” și este finanțat de către Uniunea Europeană, prin intermediul Programului Erasmus +, Acțiunea Cheie 1, program gestionat în România de către ANPCDEFP.
„Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei.”