Tutorialele video pentru matematica de la evaluarea nationala

Video Learning for Education Erasmus+ Project
Video Learning for Education Erasmus+ Project

Vă invităm vineri, 28 septembrie 2018, începând cu ora 18.00 să fiți parte a evenimentului de diseminare din cadrul proiectului european „Video-learning for education”  în care vom vorbi despre un minunat instrument de învățare, cu lipici la tânăra generație: tutorialul video. Evenimentul va avea loc în București la Liceul Teoretic ”Marin Preda” (Cabinetul de Biologie) , iar la finalul celor 2 ore, participanții vor primi certificat de participare Erasmus +.

Proiectul Video-learning for education, co-finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus +,  are ca principal obiectiv realizarea unui curs de matematică online pentru disciplina matematică. Tutorialele vor fi disponibile public și gratuit începând cu acest an școlar.

Vrei să fii un profesor de matematică mai bun?

Tutorialele educaționale reprezintă o sursă și o resursă ce ar putea fi utilizată constant la ore. Prin această metodă, conținuturile unei discipline pot fi transmise cu mai multă ușurință elevilor, care consideră că metodele și mijloacele folosite la ore sunt învechite, neatractive și prea puțin adaptate vremurilor.

Evenimentul de diseminare ”Tutoriale educaționale” se adresează profesorilor de științe (cu predilecție celor de matematică) și vizează:

 • prezentarea modului de creare și realizare a unui script ce stă la baza unui video-tutorial;
 • explicarea modului de realizare de resurse adiționale (teste, itemi, exerciții, etc);
 • vizionarea de video-tutoriale de matematică realizate în cadrul proiectului și prezentarea avantajelor utilizării acestora la ora de Matematică;
 • explicarea metodei Flipped-Classroom și avantajele acesteia în actul de predare.

În plus, cei interesați, vor putea afla detalii despre procesul de aplicare pentru obținerea finanțării în cadrul unui proiect Erasmus+, acțiunea KA2. Evenimentul de diseminare organizat în cadrul proiectului ”Video-learning for education” va fi susținut sub forma unei comunități de practică în cadrul căreia feedback-ul și input-urile participanților vor fi nu doar binevenite, ci și încurajate.

Vă așteptăm cu drag!

Erasmus+ Project co-funded by the European UnionProiectul ”Video-learning for education” este implementat în perioada 1 noiembrie  2017 – 31 octombrie 2019 de către un parteneriat format din Asociatia ”EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaștere”,  Liceul Teoretic ”Marin Preda” BucureștiSunderland College din Regatul Unit al Marii Britanii și European Animation Center – din Grecia și este  finanțat de către Uniunea Europeană, prin intermediul Programului Erasmus +, Acțiunea Cheie 2, program gestionat în România de către ANPCDEFP.

„Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei.”

Sursa foto: https://pixabay.com/en/youtuber-computer-filmmaker-2838929/

Vrei să participi la evenimentul unic de diseminare ? Completează formularul și te contactăm noi!

Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:
Emilia ILIE
Fix: 021 659 65 18 | Mobil: 0735 095 642
Emilia ILIE

Emilia ILIE

Coordonează activitatea de formare la Training.EXE organizând și susținând multiple sesiuni de formare, atât pentru adulți cât și pentru copii, adolescenți, tineri. Este pasionată de parenting și iși dorește să împărtășească această pasiune cu „părinții moderni” care se confruntă cu dificultăți noi în ceea ce privește creșterea copiilor. Află mai multe despre profilul ei pe această pagină.

2 Responses

 1. Avatar Florea Alina Mihaela spune:

  Bună ziua,
  Întrebare: Pentru profesorii de Limba Română nu se pot realiza astfel de diseminări? Mulțumesc!
  prof. Alina Mihaela FLOREA

  • Emilia ILIE Emilia ILIE spune:

   Buna ziua. Va multumim pentru interesul manifestat. Proiectul pe care il implementam si in cadrul caruia se organizeaza acest eveniment de diseminare are ca obiect realizarea unui curs online de matematica, de aceea invitatia s-a adresat cu predilectie profesorilor de matematica. Daca tema evenimentului este interesanta pentru dvs., va asteptam cu drag! Vom lua in considerare propunerea dvs. pentru proiecte viitoare. O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:
Emilia ILIE
Fix: 021 659 65 18 | Mobil: 0735 095 642