Workshop.EXE | Noul contract POSDRU

  • Workshop.EXE_Noul_contract_POSDRU_1
    Workshop.EXE
  • Workshop.EXE_Noul_contract_POSDRU_2
  • Workshop.EXE_Noul_contract_POSDRU_3
  • Workshop.EXE_Noul_contract_POSDRU_4
  • Workshop.EXE_Noul_contract_POSDRU_5
  • Workshop.EXE_Noul_contract_POSDRU_6

Workshopul.EXE cu tema „Noul contract POSDRU : Oportunități și Amenințări” ce a avut loc vineri, 21 februarie 2014, începând cu ora 18.00 la Hubul.EXE din str. Polonă nr. 89, s-a desfășurat într-o atmosferă relaxată și în același timp propice schimbului de bune practici.

Au fost prezenți profesioniști din domeniu realmente interesați de subiect, manageri de proiect, responsabili achiziții, membri de echipe, persoane care au scris proiecte ce au fost declarate câștigătoare. Timp de două ore și jumătate noul contract de finanțare POSDRU a fost întors pe toate fețele, accentuându-se pe schimbările apărute și mai ales pe efectele acestora asupra modului de implementare al proiectelor.

Moderatorul workshopului a pus în perspectivă toate aceste noutăți insistând asupra elementelor problematice, ce presupun acțiuni imediate, unele chiar înainte de semnarea contractelor. De asemenea, s-a realizat o sinteză a principalelor termene ce trebuie însemnate în calendar de către viitorii beneficiari.

Prezentarea a avut un ritm interactiv, participanții intervenind în discuție cu întrebări, propuneri, soluții, sugestii, binevenite pentru toți cei prezenți.

S-a creat astfel o minicomunitate de oameni direct interesați de subiect și dornici ca noile proiecte ale căror contracte urmează să fie semnate în perioada imediat următoare să se deruleze în condiții optime.

La exclamația îndreptățită a unui participant care se întreba cum vom reuși oare să implementăm proiectele în noile condiții, un alt participant a dat un răspuns cu care suntem întru totul de acord:

Vom reuși să implementăm noile proiecte, dacă vom ști să ne organizăm, să ne întâlnim, să împartășim unii altora exemple de bune practică și soluții.

Feed-backul pozitiv cules de la cei prezenți ne încurajează, iar la remarca unui invitat care spunea simplu „mai vrem!”, răspundem la fel de simplu „mai facem!” :).

Următorul Workshop.EXE va avea loc vinerea aceasta începând cu ora 17.00, iar tema va fi „minunata” Instrucțiune AMPOSDRU nr. 87.

EXE

Training.EXE furnizează expertiză pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, implementează proiecte în domeniul EDUCAȚIEI și se preocupă în special de dezvoltarea competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice . În acest sens organizează cursuri , ateliere, conferințe pentru copii, elevi, studenți și adulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

    Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]