Workshop.EXE | Instrucțiunea 87 – Repere și Durere

  • Workshop.EXE_Instr87_6
  • Workshop.EXE_Instr87_7
  • Workshop.EXE_Instr87_8
  • Workshop.EXE_Instr87_9
  • Workshop.EXE_Instr87_10
  • Workshop.EXE_Instr87_3

Workshopul.EXE cu tema „Instrucțiunea 87: Repere și Durere” ce a avut loc vineri, 28 februarie 2014, începând cu ora 17.00 la Hubul.EXE, București, Str. Polonă nr. 89, s-a bucurat din nou de interesul profesioniștilor din domeniu.

Au fost prezente atât persoane care au depus deja Cereri de Rambursare conform Instrucțiunii 87 și care ne-au împărtășit din experiența lor, cât și specialiști care au venit pentru a încerca să înțeleagă și să înțelegem împreună „tainele” acestei reglementări.

Discuțiile au fost aplicate și au pornit de la o paralelă dintre prevederile Instrucțiunii AMPOSDRU nr. 73 și cele ale Instrucțiunii AMPOSDRU nr.87, paralelă ce a avut ca prim obiectiv evidențierea noutăților propuse de ultima instrucțiune apărută, prevederi abrogate și mai ales efectele noului document asupra activității beneficiarilor.

Concluzia celor prezenți a fost unanimă, și anume că în mod cert cuvântul simplificare nu are același sens pentru autorități și beneficiari.

Simplificarea revendicată ca și cauză pentru elaborarea acestei Instrucțiuni a avut drept rezultat amplificarea activităților de raportare ale beneficiarilor.

În acest context, discuțiile din cadrul întâlnirii s-au concentrat pe găsirea de soluții pentru completarea corectă a tuturor anexelor prevăzute în Instrucțiune, pe schimbul de experiență între cei care au utilizat deja documentele și cei care urmează să se supună prevederilor acestei instrucțiuni.

Un subiect care a stârnit discuții constructive a fost legat de organizarea documentelor arhivate. A fost un bun prilej de a schimba informații între reprezentanții diverșilor beneficiari prezenți la întâlnire pentru a spune ce sistem de organizare utilizează pe proiecte, care ar fi cel eficient, ușor de gestionat și util pentru întocmirea Rapoartelor Tehnico-Financiare și a tuturor anexelor aferente.

Întâlnirea s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută, relaxată, creându-se un context propice schimbului de experiență, de idei, de soluții, mijloace, tehnici pentru a face față cu succes punerii în aplicare a Instrucțiunii nr.87, dar și a tuturor celorlalte documente prevăzute în implementarea de proiecte POSDRU.

EXE

Training.EXE furnizează expertiză pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, implementează proiecte în domeniul EDUCAȚIEI și se preocupă în special de dezvoltarea competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice . În acest sens organizează cursuri , ateliere, conferințe pentru copii, elevi, studenți și adulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

    Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]