Măsura 322E | Investiții privind infrastructura de broadband în spațiul rural

Prin măsura 322e) se asigura accesul local la infrastructura de comunicatii in banda larga si realizarea investitiilor care sa contribuie la atractivitatea zonelor rurale, in vederea crearii de locuri de munca si inversarii trendurilor de declin economic si social, precum si protejarea mostenirii culturale si naturale din spatiul rural in vederea realizarii unei dezvoltari durabile.

Depunere pana la: 28.03.2014 ora 12.00
Buget disponibil: 20.244.384 euro
Suma maxima/beneficiar: max. 200.000 euro (90% din cheltuielile eligibile)

Zone si grupuri-tinta eligibile

Investitia prevazuta prin proiect va fi realizata in spatiul rural fara acoperire broadband la punct fix, pe baza listei “zonelor albe” (disponibila in Anexe).

Durata de executie a Contractului de finantare este de maximum 24 luni pentru proiectele care prevad investitii cu constructii si/sau montaj si de maximum 12 luni pentru investitii simple de utilaje, instalatii, echipamente si dotari, dar nu poate depasi termenul limita de 31 decembrie 2015.

Solicitanti eligibili

Beneficiarii sunt agentii economici, ce se incadreaza in categoria intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) conform legislatiei in vigoare, ce activeaza sau urmeaza sa activeze in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, cu autorizare de la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

Viteza de transfer pe care solicitantii sprijinului trebuie sa o asigure va fi de minimum 1 Mbps partajat pentru clienti persoane fizice si 4 Mbps partajat pentru persoane juridice.

Pentru mai multe informații despre această oportunitate, consultați site-ul APDRP

 

 

EXE

Training.EXE furnizează expertiză pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, implementează proiecte în domeniul EDUCAȚIEI și se preocupă în special de dezvoltarea competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice . În acest sens organizează cursuri , ateliere, conferințe pentru copii, elevi, studenți și adulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

    Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]