Școala Altfel – GRATUIT

 • Saptamana_Altfel_EXE-2
 • Saptamana_Altfel_EXE-4
 • Saptamana_Altfel_EXE-5
 • Saptamana_Altfel_EXE-6
 • Saptamana_Altfel_EXE-7
 • Workshop.EXE_Mihai_Viteazul_Bucuresti-3
Asociatia ”EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaștere” desfășoară întâlniri și workshopuri dedicate elevilor și studenților, atât în cadrul programului din „Săptămâna Altfel”, cât și în afara acestuia la invitația unităților de învățămât interesate .

Promovăm Școala „Altfel”

În cadrul întâlnirilor, elevii și studenții au ocazia să întâlnească într-un climat non-formal profesioniști din afara școlii, putând astfel să relaționeze, să obțină sfaturi concrete pentru proiectele pe care doresc să le dezvolte. Prin formatul interactiv, elevii și studenții sunt încurajați să adreseze întrebări, să-și satisfacă curiozități, să profite de prezența experților cu care pot discuta despre situații și exemple cât mai concrete.

Obiectiv general:

Dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale elevilor în vederea inițierii de proiecte relevante pentru profilul, interesele și pasiunile lor.

Obiective specifice:

 • Sensibilizarea  a cel puțin 500 de elevi și studenți cu privire la problematica antreprenorială
 • Dezvoltarea competenței de rezolvare de probleme pentru cel puțin 100 de elevi/studenți
 • Inițierea a minimum 10 proiecte de tineret

Activități prevăzute pentru anul 2016:

 • Organizarea unui număr de cel puțin 10 Workshopuri introductive GRATUITE cu privire la problematica antreprenorială (contactează-ne sau trimite email la training[at]exe.org.ro dacă vrei să venim și în școala/facultatea ta)
 • Organizarea a 8 programe de câte 10+1 workshopuri interactive (Primul workshop GRATUIT ! – Detalii și înscrieri AICI )
 • Semnarea a cel puțin 10 noi acorduri de parteneriat cu școli și facultăți

Manager de proiect și trainer

Simion ILIE, PMP

Simion ILIE, PMP

Simion ILIE a scris și implementat proiecte  în valoare de peste 10 milioane de euro, coordonând echipe de experți de mari dimensiuni. Este certificat internațional PMP (Project Manager Professional)  și cunoaște extrem de bine problematica fondurilor europene. În cadrul proiectelor pe care le-a condus a trecut cu bine prin foarte multe experiențe, iar aceasta este o garanție certă că veți avea în fața dvs. un trainer care va ști să vă transmită mai mult decât puteți găsi și singur prin cărți. Pentru informații complete referitoare la expertiza acestuia puteți consulta www.simion-ilie.ro

Ți-am stârnit curiozitatea ?

Contactează-ne pentru detalii: Telefon Fix: 021 659 65 18 | Mobil: 0735 095 642 | Email: training[at]exe.org.ro
Înscrie-te în programul „Cum se fac proiectele?”: Primul Workshop GRATUIT!! –   Detalii și înscrieri AICI.
Vino să ne cunoaștem ! Locație – Hub.EXE: București, Strada Polonă, nr. 89, corp B, ap. B, parter – indicații privind accesul

EXE

Training.EXE furnizează expertiză pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, implementează proiecte în domeniul EDUCAȚIEI și se preocupă în special de dezvoltarea competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice . În acest sens organizează cursuri , ateliere, conferințe pentru copii, elevi, studenți și adulți.

1 Response

 1. 6 mai 2016

  […] s-a desfășurat în cadrul proiectului ”Scoala ALTFEL” despre care puteți găsi mai multe informații aici și a beneficiat de prezența a aproximativ 100 de elevi, dornici să afle informații noi și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]