Curs on-line GRATUIT – Firma de exercițiu

Acest curs ON-LINE GRATUIT se adresează celor care doresc să înființeze sau să participe la activitățile unei firme de exercițiu (FE). Conținutul acestui curs se adresează în special profesorilor și elevilor implicați în proiectul „IDEE pentru o societate bazată pe cunoaștere”.

Dar cursul poate fi accesat de toți elevii și profesorii ce doresc să afle mai mult despre această metoda interactivă de învățare ce simulează activitățile derulate într-o firmă reală.

Cursul este structurat în module și unități de învățare. Majoritatea unităților de învățare propun un conținut multimedia bogat, iar atunci când este cazul, se propun resurse suplimentaremodele documente, instrumente, linkuri web, etc. ce vor putea fi folosite de către cei interesați.

Exemple de module și unități de învățare

Conținutul acestui curs on-line GRATUIT este creat în cadrul proiectului european IDEE pentru o societate bazată pe cunoaștere.

Dați click pe acest link pentru acces la platforma e-training.exe !

Cursuri GRATUITE

Vrei să primești pe FACEBOOK cele mai noi oferte de cursuri gratuite organizate în cadrul proiectelor europene? Dă-ne un simplu LIKE, pe pagina de Facebook și de restul ne ocupăm noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

    Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]