Cum construiești o prezentare? Etape de parcurs.

Emilia ILIE

Coordonează activitatea de formare la Training.EXE organizând și susținând multiple sesiuni de formare, atât pentru adulți cât și pentru copii, adolescenți, tineri. Este pasionată de parenting și iși dorește să împărtășească această pasiune cu „părinții moderni” care se confruntă cu dificultăți noi în ceea ce privește creșterea copiilor. Află mai multe despre profilul ei pe această pagină.

3 răspunsuri

 1. Mihai spune:

  Voi dați mai sus o tehnică de manipulare, nu de prezentare. DE CE nu spuneți adevărul?

  • EXE spune:

   Va multumim pentru comentariul dvs. Articolul este despre prezentare, iar tema la care facem referire in interiorul articolului sta la baza unui workshop pe care il oferim GRATUIT persoanelor care ne urmaresc activitatea si doresc sa afle lucruri noi. Observatia dvs este o opinie personala, pe care o respectam! Sa aveti o zi buna!

 1. 22 ianuarie 2018

  […] Pregătirea cu rigurozitate și din timp a prezentării! O primă emoție este legată de conținut, de ceea ce urmează să prezinți celorlalți. Apar întrebări de tipul: Și dacă nu sunt suficient de pregătit/ă? Dacă nu le spun nimic nou? Pentru eliminarea din minte a acestui tip de întrebări este foarte important să știi care este scopul prezentării tale, care sunt obiectivele, ce anume urmează să le transmiți și mai ales ce vor ști participanții tăi să facă la finalul întâlnirii. Despre cum construiești o prezentare găseștii detalii pe această pagină. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]