Siteuri și platforme IT

Asociația.EXE are expertiză avansată în ceea ce privește realizarea de siteuri și platforme IT.  Folosim cele mai noi tehnologii și cele mai creative idei pentru a răspunde într-un mod inteligent provocărilor colaboratorilor noștri.

Ne place să realizăm siteuri și platforme IT care să arate foarte bine, dar în egală măsură acordăm o importanță deosebită funcționalităților dezvoltate care să acopere în mod inteligent nevoile.

În afară de partea tehnică, oferim colaboratorilor noștri servicii integrate ce includ foto, video profesionist realizate pentru a dezvolta un concept unitar.

Veniturile obținute din aceste activități sunt folosite pentru a asigura finanțarea și cofinanțarea proiectelor educaționale implementare de Asociație.

În cele ce urmează, vă invităm să descoperiți ultimele noastre realizări:

Jaquelinebalet.ro

Jaquelinebalet.ro

Copilcuminte.ro

Copilcuminte.ro

Centru-respiro.ro

Centru-respiro.ro

EXE

Training.EXE furnizează expertiză pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, implementează proiecte în domeniul EDUCAȚIEI și se preocupă în special de dezvoltarea competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice . În acest sens organizează cursuri , ateliere, conferințe pentru copii, elevi, studenți și adulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

    Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]