Manager de proiect

GRATUIT
Notice: Undefined variable: field_name in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Tipul cursului: Specializare

DATA LIMITA INSCRIERI: 05.09.2014

  LOCAȚII: TIMIS

manager-de-proiect

Organizator: ITC-ELINF

Perioada: septembrie 2014

Contact:   0723-350435    [email protected]    0256/ 499613  Vizitează pagina web

Condiții înscriere:

 • studii superioare;
 • șomeri;
 • persoane inactive;
 • persoane în căutarea unui loc de muncă.

Documente necesare:

 • copie CI;
 • copie certificat naștere;
 • copie diploma studii;
 • copie certif. casatorie (daca e cazul).

Avantaje:

 • diploma recunoscuta;
 • traineri cu experienta;
 • decont transport;

ITC-ELINF organizează în TIMIȘOARA curs gratuit de Manager de proiect pentru someri,  persoane în căutarea unui loc de muncă si persoane inactive.

Cursul are o durată de 60 de ore și se adresează persoanelor cu studii superioare.

Participanților din alte localități li se decontează transportul în limita a 75 RON pe lună.

ITC-ELINF în parteneriat cu Agentia Judeteană pentru Ocuparea Fortei de Muncă Timis au obtinut finantare pentru proiectul „„Someri instruiti – persoane active pe piata muncii”” ID proiect: 127836 din cadrul Programului Operational Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, DMI 5.1 “Fii activ pe piata muncii în Regiunea Vest !”

Obiectivul general al proiectului: Facilitarea accesului si reintegrării pe piata muncii a somerilor, persoanelor în căutarea unui loc de muncă si persoanelor inactive printr-un program integrat de informare, consiliere motivatională si formare profesională continuă.

Efectele pozitive pe termen lung pe care acest obiectiv îl are asupra somerilor, persoanelor în căutarea unui loc de muncă si persoanelor inactive constă în: consolidarea încrederii de sine a persoanelor asistate prin consiliere continuă, îmbunătătirea cunostintelor referitoare la schimbările pietei muncii prin resursele oferite si dobândirea de noi competente care sunt corelate cu cerintele pietei muncii.

Rezultatele asteptate ale proiectului :

 • Proiectul propus va contribui la informarea, consilierea motivaționala si formarea profesională a grupului tintă, prin programul integrat al proiectului.
 • Formarea grupului tintă care va participa la următoarele cursuri de initiere: operator calculator electronic si retele, inspector/referent resurse umane, designer pagini web, limba germană, limba engleză, contabilitate si un curs de specializare: manager de proiect, din care un procent de minim 91% să fie certificati.
 • Dintre participantii la instruire, min. 13%  vor fi angajati în termen de 6 luni de la participarea acestora la cursurile de instruire.

ITC-ELINF își are sediul în TIMIŞOARA, Calea Circumvalaţiunii, Nr. 2, Et. 2 (fostul sediu al Poliţiei Rutiere).

Cursuri GRATUITE

Vrei să primești pe FACEBOOK cele mai noi oferte de cursuri gratuite organizate în cadrul proiectelor europene? Dă-ne un simplu LIKE, pe pagina de Facebook și de restul ne ocupăm noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]