Însoțitor de bord

GRATUIT
Notice: Undefined variable: field_name in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Tipul cursului: Calificare Nivel 1

DATA LIMITA INSCRIERI: 18.09.2014

  LOCAȚII: SUCEAVA

Organizator: SC RSC Consulting SRL

Perioada: octombrie - decembrie 2014

Contact:   0264596161    [email protected]     Vizitează pagina web

Condiții înscriere:

 • Studii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
 • Cunoașterea limbii engleze la nivel mediu (scris şi vorbit);
 • Înălțime minimă 1,60 m.

Documente necesare:

  • copie CI;
  • copie certificat nastere;
  • adeverinta medicala;
  • copie diploma studii.

Avantaje:

 • diploma recunoscuta;
 • traineri cu experienta;
 • cazare, masa si decont transport.

SC RSC Consulting SRL organizează curs GRATUIT de Însoțitor de bord.

Cursul se organizează în cadrul proiectului european ”Însoțește-ne la bordul carierei!”, cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (DMI6.3/S/ID126726).

Proiectul are ca scop calificarea/specializarea a 564 de tinere românce în ocupatia de Însoțitor de bord. Principalul beneficiu pentru absolvente constă în faptul că se oferă gratuit accesul la instruire într-o ocupație  bine plătită, care le oferă sanse reale de angajare în posturi disponibile la companii de aviație.

Pentru a beneficia de cursul gratuit, se organizează o preselecție, în data de 24 septembrie 2014, în Suceava, la care se pot înscrie tinere cu vârste între 18-35 de ani, cu o stare de sănătate  foarte bună, înălțime minimă de 1,60 m și aspect fizic plăcut.

Selecţia de candidate va avea loc la Hotel Zamca din Suceava si constă în parcurgerea a două etape: o probă eliminatorie ce implică susținerea unui test scris în limba engleză. Tinerele care promovează cu succes  această etapă, vor  participa  și la un interviu în limba engleză, probă definitorie pentru admiterea lor la cursurile de calificare/specializare în ocupaţia de Însoţitor de bord.

Selecția candidatelor va continua și în oraşele Craiova (noiembrie 2014), București (ianuarie 2015), Timișoara (martie 2015), Pitești (mai 2015), Brașov (iunie 2015), Galați (iulie 2015).

Toate cursurile de calificare/specializare se vor desfăşura exclusiv la Cluj‑Napoca, iar cursantele cu domiciliul în afara județului Cluj vor beneficia gratuit de masă şi cazare.

Cursurile de formare profesională vor consta în ore de teorie si de practică, în conformitate cu prevederile Autoritătii Nationale pentru Calificări (ANC) si ale Autoritătii Aeronautice Civile Române (AACR). După absolvire, tinerele  vor obține Atestatul de membru al echipajului de cabină, recunoscut în toate tările membre ale Uniunii Europene.

Cursuri GRATUITE

Vrei să primești pe FACEBOOK cele mai noi oferte de cursuri gratuite organizate în cadrul proiectelor europene? Dă-ne un simplu LIKE, pe pagina de Facebook și de restul ne ocupăm noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]