Cameraman

GRATUIT
Notice: Undefined variable: field_name in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Tipul cursului: Calificare Nivel 2

DATA LIMITA INSCRIERI: 29.09.2014

  LOCAȚII: ARGES, BUCURESTI, DIMBOVITA, ILFOV, PRAHOVA, TELEORMAN

Organizator: Blockbuster Media

Perioada: octombrie 2014-aprilie2015 - 3h/zi/in fiecare zi (exclus weekend)

Contact:   +4 0311040090    [email protected]     Vizitează pagina web

Condiții înscriere:

  • femei cu min. 12 clase absolvite;

Documente necesare:

  • copie CI;
  • copie certificat nastere;
  • copie diploma studii;
  • copie certif. casatorie (daca e cazul).

Avantaje:

  • diploma recunoscuta;
  • traineri cu experienta.
  • subventii & premii;

Societatea Blockbuster Media impreună cu Asociaţia Jurnalism pentru Şanse Egale și au lansat Media FEM – Şcoala Naţională de Jurnalism, unde se vor organiza o serie de cursuri gratuite pentru femeile ce doresc să îmbrățișeze meseria de cameraman.

Cursurile, cu durata de 6 luni, se desfășoară în București și sunt gratuite, iar pentru o parte dintre participanţi vor fi acordate subvenţii şi premii. Subventia primita de un cursant este de 650 lei (la finalul cursului). In plus, cel mai bun cursant din fiecare grupa va primi un premiu de 1500 lei.

Școala se va face în două serii: octombrie– aprilie și aprilie – septembrie, în total fiind programat să pregătească gratuit 48 de femei pentru meseria de cameraman.

Formatorii pentru meseria de cameraman sunt Ovidiu Georgescu și Dragoș Popescu.

ÎNSCRIERILE au început deja și se pot face trimițând un e-mail cu datele de contact la adresa [email protected] Se pot înscrie femei care au cel puțin 12 clase absolvite.

Obiectivul proiectului este promovarea principiului egalității de șanse și de gen în cadrul comunităţii mass-media atât prin instruirea membrilor activi, cât şi prin calificarea şi recalificarea celor care lucrează deja în domeniu sau a celor care doresc să intre în această comunitate.

În afară de calificarea de cameraman, în cadrul proiectului se mai organizează cursuri de : Reporter, operator procesare audio-video (editori imagine), regizor emisie, cosmetician, coafură şi operator validare şi prelucrare date.

Printre numele care vor preda la școala se numără Carmen Ivanov, profesor de dicție (profesor la Școala Tudor Vornicu), Gică Preda, regie și Tudor Mușat, jurnalist Digi24. Vor fi și profesori de la UNATC pentru partea de meserii tehnice.

Proiectul are o finanțare de aproape patru milioane de euro (17.129.034 de lei), din fonduri europene – Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 18 luni şi intenționează, iar cursurile vizează 756 de femei, dintre care 140 de experţi mass-media, aparţinând regiunilor de dezvoltare Bucureşti-Ilfov şi Sud Muntenia (Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Teleorman).

 

Cursuri GRATUITE

Vrei să primești pe FACEBOOK cele mai noi oferte de cursuri gratuite organizate în cadrul proiectelor europene? Dă-ne un simplu LIKE, pe pagina de Facebook și de restul ne ocupăm noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

    Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]