Workshop.EXE | Autorizarea furnizorului de formare

Autorizarea furnizorului de formare

Procesul de autorizare ca furnizor de formare se poate dovedi uneori anevoios și plin de capcane. Atunci când acest demers este parte a  unui proiect, iar activitatea este într-o relație de tip FS (Finish to Start) cu alte activități cheie precum organizarea propriu-zisă a cursurilor de formare, orice întârziere poate genera efecte negative în cascadă, iar dacă calendarul de implementare este foarte strâns, atunci consecințele pot fi chiar catastrofale.

În proiectele POSDRU, ce urmează a fi implementate în 2014-2015, autorizarea furnizorului de formare pentru desfășurarea de cursuri de calificare/specializare/perfecționare este în marea majoritate a cazurilor, un must-do, având în vedere că, în ochii autorităților, doar prin acest tip de cursuri se poate asigura un standard de calitate adecvat.

Noile proiecte POSDRU au ținte extrem de ambițioase, propunându-și să realizeze într-un an și jumătate indicatori ce nu s-au obținut în cei 7 ani ai exercițiului financiar. Astfel, foarte multe cursuri de formare profesională a adulților urmează a fi acreditate în perioada următoare.

Grupul țintă

Workshopul se adresează responsabililor formare profesională și membrilor echipelor de proiect POSDRU ce urmează să se acrediteze pentru unul sau mai multe programe de formare. Pot participa la workshop:

 • manageri de proiect;
 • coordonatori formare
 • asistenți proiect;
 • alte persoane interesate de subiect.

Ce veți afla ?

Plecând de la analiza legislației în domeniu, precum și a metodologiilor și procedurilor în vigoare la Autoritatea Națională pentru Calificări, participanții vor afla informații referitoare la :

 • ce avize sunt necesare pentru depunerea dosarului de autorizare ca furnizor de formare
 • ce trebuie să conțină dosarul de autorizare (care e succesiunea logică a etapelor?)
 • cum se întocmește programa prin raportare la standardul ocupațional
 • ce condiții trebuie îndeplinite pentru a putea desfășura cursuri de formare
 • termenele legale ce trebuie luate în considerare

În plus, la finalul workshopului va exista și o secțiune de Q&A (întrebări și răspunsuri) în cadrul căreia participanții vor putea putea să interacționeze atât cu specialiștii prezenți, cât și unii cu ceilalți.

Moderator workshop

Simion ILIE
Simion ILIE a scris și implementat proiecte  în valoare de peste 10 milioane de euro. Este certificat internațional PMP (Project Manager Professional)  și cunoaște extrem de bine problematica POSDRU. În cadrul proiectelor pe care le-a condus a autorizat mai multe programe de formare și a coordonat activitatea de desfășurare a FPC pentru sute de beneficiari. Pentru informații complete referitoare la expertiza acestuia puteți consulta www.simion-ilie.ro

Workshopul.EXE își propune să reunească persoane cu interese convergente într-un efort de a împărtăși experiențe, bune practici, soluții.

Experți care au trecut concret prin acest proces vor vorbi despre ce trebuie evitat și ce trebuie făcut pentru a maximiza șansele ca dosarul să fie corect întocmit din prima.

Detalii organizatorice

Când ?  grupă în formare

Cum ? Te înscrii prin  completarea formularului online.

Cât ? Investiție necesară : 60 LEI AFLĂ cum poți beneficia de o reducere de până la 30  LEI.

Capacitate: 12 locuri – „primul venit, primul servit !

Unde ? Strada Polonă, nr. 89, corp B, ap. B, parter – indicații privind accesul

inscriere workshop exe

EXE

Training.EXE furnizează expertiză pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, implementează proiecte în domeniul EDUCAȚIEI și se preocupă în special de dezvoltarea competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice . În acest sens organizează cursuri , ateliere, conferințe pentru copii, elevi, studenți și adulți.

2 Responses

 1. Buna ziua,
  As dori sa stiu daca se mai pot face inscrieri pentru Workshop.EXE | Autorizarea furnizorului de formare

  • Emilia ILIE spune:

   Buna ziua,

   Workshop-ul dedicat Autorizarii furnizorului de formare se va sustine in momentul in care exista o grupa de minim 10 persoane interesate de subiect. In acest moment nu este o grupa formata. In cazul in care sunteti interesat de informatii in acest sens, puteti lua in calcul o intalnire de consiliere cu expertii nostri, in cadrul careia veti putea obtine informatiile dorite.

   Va multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]