Workshop.EXE | Autorizarea furnizorului de formare – Prezent și Viitor

Workshop.EXE-Autorizarea-furnizorului-de-formare

Workshopul.EXE cu tema „Autorizarea furnizorului de formare: trecut și viitor” ce a avut loc vineri, 14 martie 2014, începând cu ora 17.00 la Hubul.EXE, București, Str. Polonă nr. 89, s-a bucurat de interesul unor reprezentanți ai furnizorilor de formare, reprezentanți ai unor instituții ce vor intra în procesul de autorizare, manageri de proiect în cadrul cărora sunt prevăzute activități de formare profesională continuă și de autorizare.

Prima parte a întâlnirii s-a axat pe schimbările legislative din domeniul formării profesionale din România, care au stârnit discuții aprinse în rândul celor prezenți la workshop. Astfel, s-a creat un context potrivit schimbului de experiență între participanții cu expertiză în domeniul FPC și cei care urmează să activeze în acest domeniu.

 Atmosfera a fost una de lucru, creată între persoane direct interesate de subiect, venite la workshop cu gândul de a împărtăși, dar și de a primi din experiența lor. 

Partea a doua a workshopului a fost aplicativă și la fel de interactivă ca și prima parte. S-a prezentat în detaliu modul de întocmire a unui dosar de autorizare, accentuând pe completarea anexelor prevăzute în dosar, explicând modul de obținere al autorizațiilor, documentele necesare pentru obținerea acestora și terminând cu modul de aranjare a documentelor în dosar.

Și în cadrul acestei a doua secțiuni participanții la întâlnire au fost foarte activi, adresând întrebări în funcție de interesul lor, documentându-se cu privire la formulare primite la începerea întâlnirii.

Concluzia întâlnirii a fost de departe aceea că soluția pentru depășirea unor eventuale piedici o reprezintă organizarea de asemenea evenimente, care pun accentul pe schimbul de experiență, pe îmbogățirea informațiilor deja existente, pe acumularea de noi informații.

 

EXE

Training.EXE furnizează expertiză pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, implementează proiecte în domeniul EDUCAȚIEI și se preocupă în special de dezvoltarea competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice . În acest sens organizează cursuri , ateliere, conferințe pentru copii, elevi, studenți și adulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

    Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]