25.000 euro pentru 40 de idei de afaceri

În cadrul proiectului „Antreprenoriatul – şansa unui viitor mai bun pentru tineri” (POSDRU/176/3.1/S/149924) , se caută persoane cu vârsta de peste 18 ani, din regiunile Sud-Vest Oltenia (judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea) şi Bucuresti-Ilfov, dornice să iniţieze o activitate independentă sau să-şi dezvolte propria afacere, în vederea participării la cursurile de competenţe antreprenoriale.

Premii pentru cele mai bune 40 planuri de afaceri : max. 25 000 euro

Apelul se încadrează în :

PROGRAMUL OPERAȚIONAL SECTORIAL DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE
AXA PRIORITARĂ 3 – Creșterea adaptabilității tinerilor și a întreprinderilor
DOMENIUL MAJOR DE INTERVENȚIE A 3.1 – Promovarea culturii antreprenoriale

Grupul-ţintă eligibil

Cei care se înscriu la cursuri trebuie să fie din regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia (judeţele Dolj, Gorj, Mehedinşi, Olt şi Valcea). Sunt vizati, in special (dar nu exclusiv) 400 de tinerii între 18-25 de ani, studenţii sau femeile cu spirit antreprenorial, dar se pot înscrie şi persoane care nu îndeplinesc aceste criterii; aşadar vârsta nu este un criteriu obligatoriu, ci doar judeţul de reşedinta din buletin.

Despre proiect

Proiectul are o durată de realizare de 10 luni şi va fi implementat în mai multe etape, după cum urmează:

Prima etapa va include selecţia a 400 de tineri care îşi doresc să fie antreprenori şi organizarea unei sesiuni de cursuri de antreprenoriat ce va totaliza 40 de ore pe parcursul a două săptămâni. La cursuri, tinerii vor învăţa inclusiv cum să scrie un plan de afaceri bun.

Cea de-a doua etapa va debuta după încheierea cursurilor şi realizarea planurilor de afaceri, şi va include selecţia a 40 dintre cele mai reuşite planuri de afaceri care vor primi fiecare până la 25.000 euro finanţare europeană.

Cei 40 de tineri selectaţi de comisia de specialitate îşi vor deschide o firmă, vor asigura activitatea business-ului pentru cel putin trei ani şi vor investi cei 110.000 RON în activitatea şi dezvoltarea afacerii. Noii antreprenori vor trebui să angajeze minim două persoane, locuri de muncă pe care vor avea obligaţia să le păstreze minim 6 luni după încheierea proiectului.

Ce trebuie să faceți ?

Pentru a-şi exprima interesul de a participa la acest proiect, doritorii pot trimite un email la adresa [email protected], cu numele complet şi datele de contact (email, nr. de telefon, etc.), alături de această fişa de adeziune completată.

 

Sursa: http://travelfocusromania.org/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

    Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]