Infirmieră

GRATUIT
Notice: Undefined variable: field_name in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Tipul cursului: Calificare Nivel 1

DATA LIMITA INSCRIERI: 19.12.2014

  LOCAȚII: OLT

Organizator: Societatea Naţională de Cruce Roşie din România

Perioada: ianuarie - aprilie 2015

Contact:   0740 01 11 85    [email protected]     Vizitează pagina web

Condiții înscriere:

 • 8/10 clase.

Documente necesare:

  • copie CI;
  • copie certificat nastere;
  • adeverinta medicala;
  • adeverință ultimul loc de muncă;
  • copie diploma studii;
  • copie certif. casatorie (daca e cazul).

Avantaje:

 • diploma recunoscuta;
 • traineri cu experienta;
 • subventii.

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează cursul gratuit de formare profesională “ Infirmieră (cod NC . 5132.2.1)”.

Cursul de formare este organizat în cadrul proiectului european “PRO-SANATATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din Romania la programele de formare profesională continuă”, proiect ce este cofinanţat din Fondul Social European – Investeşte în Oameni! prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat de către Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și Fundația pentru Recuperare, Integrare și Promovare Socială ECHOSOC.

Cursul se va derula începând cu luna ianuarie 2015 în Municipiul Slatina și se adresează persoanelor care îndeplinesc următoarele condiții:

– minim studii gimnaziale (8 clase)
– angajat cu contract individual de muncă, fără calificare sau cu nivel scăzut de calificare din domeniul medico-social:
– Personal nedidactic sau administrativ, cu atributii specifice domeniului medico-social din cadrul structurilor administraţiei publice locale şi sistemul privat (Grădiniţa cu program normal, Grădiniţa cu program prelungit si grădiniţa care funcţionează împreuna cu creşa cu program zilnic, Grădiniţa cu program săptămânal si grădiniţa care funcţionează împreuna cu creşa cu program săptămânal, gradiniţe şi creşe private)
– Personal administrativ si auxiliar, cu atributii specifice domeniului medico-social din cadrul structurilor subordonate Direcţiilor de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (centre de plasament, centre îngrijire persoane vârstnice, centre îngrijire copii etc.).
– Personal administrativ si auxiliar, cu atributii specifice domeniului medico-social din cadrul unităţilor sanitare, publice şi private
– Personal administrativ si auxiliar, cu atributii specifice domeniului medico-social din cadrul asociaţiilor şi fundaţiilor.

După examenul de absolvire, participanții vor primi certificate recunoscute național (Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale) și vor beneficia de o subvenție în cuantum de 960 Ron.

Cursuri GRATUITE

Vrei să primești pe FACEBOOK cele mai noi oferte de cursuri gratuite organizate în cadrul proiectelor europene? Dă-ne un simplu LIKE, pe pagina de Facebook și de restul ne ocupăm noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]