Principii

Asociația EXE își ia ca reper câteva principii în baza cărora își va desfășura activitatea și pe care va încerca să le promoveze constant.

  • Colaborare și reciprocitate

Colaborarea performantă între persoane și organizații cu expertiză și experiență complementare, dar principii și interese comune creează sinergii nebănuite din care fiecare are de câștigat. Tehnologiile care să permită această colaborare au evoluat extrem de mult, mai rămâne să facem să evolueze și mentalitățile.

  • Educația pe tot parcursul vieții

În era exploziei informaționale, importanța învățării în alte contexte decât cele formale devine primordială. Tehnologiile informației și comunicării devin tot mai răspândite și permit contactul instantaneu între indivizi, condiții propice pentru educație și învățare permanentă. În același timp, o parte însemnată din populație rămâne exlusă. Aceste categorii de risc trebuie să conștientizeze că fiecare cetățean are dreptul la formare nu  doar pe perioada școlarizării, ci pe întreg parcursul vieții.

  • Acces la cunoaștere/partajarea cunoștințelor

Promovăm ideea accesului liber la cunoaștere, în toate formele sale, precum și schimbul liber de informații și cunoștințe.

  • Cetățenie responsabilă

O societate bazată pe cunoaștere, deschisă și activă nu poate exista fără cetățeni responsabili, conștienți de drepturile, dar și de obligațiile lor, capabili și dornici să se implice pro-activ în viața comunităților lor.

  • Cei 3 I: inovare, învăţare şi interactivitate partenerială.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

    Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]