Workshop.EXE | ASCULTÂND, VEI DĂRUI!

acultarea activa
acultarea activa

Atunci când vorbiți cu cineva ascultați cu adevărat sau doar vă așteptați rândul pentru a vorbi?

Au fost momente din viața voastră când ați avut sentimentul că cineva vă aude, dar nu vă ascultă cum vă doriți?

Ascultarea activă, ca și alte componente ale comunicării, este o aptitudine care necesită învățare și ulterior exersare. Când ascultăm activ, această activitate îmbunătățește foarte mult calitatea relațiilor noastre. Când nu ascultăm, atât comunicarea, cât și relațiile noastre au de suferit.

Grupul țintă

Ne adresăm celor care doresc să aibă relații armonioase cu cei din jur, în rolurile pe care aceștia le ”îmbracă” zilnic: profesioniști, părinți, copii, soți, colegi sau prieteni. Formatul acestui workshop promovează o atmosferă prietenoasă și simulează situații reale de viață care să îi implice pe toți participanții, așa încât aceștia să poată deprinde tehnici de ascultare eficientă în viața de zi cu zi – care reprezintă baza pentru o comunicare armonioasă între oameni.

Ce veți afla?

Workshop-ul își propune să abordeze o serie de topic-uri, cum ar fi:

  • Ce înseamnă ascultarea activă și cum ne poate ajuta în relațiile cu ceilalți;
  • Rolul întrebărilor în ascultare;
  • Tehnici de ascultare activă;
  • Cum să devenim ascultători mai buni.

Pe parcursul sesiunii de 2 ore, participanții vor fi implicați în jocuri de rol și aplicații interactive, vor dezbate studii de caz.

În plus, la finalul workshop-ului, participanții vor pleca cu un plan scurt de acțiune, pe baza căruia vor avea ocazia să exerseze în viața de zi cu zi tehnici de ascultare activă pentru o comunicare armonioasă cu cei din jur.

Workshop-ul Ascultând, vei dărui! este doar una dintre componentele cursului COMUNICARE PENTRU O VIAȚĂ ARMONIOASĂ. Pentru aprofundarea și exersarea tuturor tehnicilor de comunicare interpersonală, vă așteptăm la curs!

Moderator workshop

Florina Badea-fotoFlorina Badea conduce propria companie de consultanță în comunicare și training, Health Connections, și coordonează platforma www.florinabadea.ro – blog de viață sănătoasă. Florina este specialist în comunicare, consilier pentru dezvoltare personală și practician POINTS OF YOU™. A lucrat peste 12 ani în agenții de comunicare și PR, a coordonat proiecte de comunicare instituțională, comunicare corporatistă și de brand, comunicare de criză, precum și campanii complexe de comunicare socială corporatistă (CSR). A format și condus echipe, a susținut media training-uri, cursuri și workshop-uri de comunicare, este speaker si moderator la evenimente de profil.

Detalii organizatorice

Cum ? Te înscrii prin  completarea formularului online.

Cât ? Investiție necesară : 60 LEI AFLĂ cum poți beneficia de o reducere de până la 30  LEI.

Capacitate: 12 locuri – „primul venit, primul servit !

inscriere curs.exe

Unde ? Strada Polonă, nr. 89, corp B, ap. B, parter – indicații privind accesul

1 Response

  1. 16 septembrie 2015

    […] aceea, am gandit workshopul ASCULTAND, VEI DARUI, impreuna cu partenerii de la Training Exe. Avem sansa sa exersam impreuna tehnici de ascultare care sa ne imbunatateasca viata si relatiile. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

    Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]