Platforma de video-learning www.tutoriale-video.ro

Platforma de învățare www.tutoriale-video.ro dezvoltată de Training.EXE se bazează în mod preponderent pe conținut de tip video. Prin modul flexibil de parcurgere al unităților de învățare, platforma este de tip e-learning, iar prin conținutul său platforma  este de tip video-learning. Suplimentar, platforma integrează noțiuni de gamificationexperiența de învățare fiind îmbogățită cu elemente specifice jocurilor (parcurgând unitățile de învățare, cursantul obține puncte, trece de la un nivel la altul, îndeplinește misiuni…).

Obiectiv general:

Furnizarea de conținut suport de tip video destinat atât actorilor implicați în educația inițială (școli generale, licee, facultăți), cât și celor interesați de învățarea pe tot parcursul vieții (Formarea Profesională Continuă).

Obiective specifice:

  • Crearea unei platforme funcționale de video-learning
  • Minimum 10.000 de vizitatori unici/ lună până la finalul anului 2016
  • Dotarea platformei cu modul gestiune cursuri e-learning

Activitățile prevăzute în proiect sunt:

  • Managementul proiectului (A1);
  • Informare, diseminare și publicitate (A2);
  • Design și implementare platformă video-learning (A3);
  • Design, și realizare unități de învățare video (A4);
  • Pilotarea platformei prin intermediul unui curs (A5).

Platforma video-learning dezvoltată de Training.EXE susține strategia organizației prin care se urmărește dezvoltarea unei oferte de formare de tip „blended-learning” ce presupune îmbinarea învăţării online cu învăţarea clasică. Practic, un program de blended learning reuneşte avantajele celor două tipuri de învăţare: calitate şi flexibilitate + memorabilitate.

Astfel, Training.EXE urmărește să le ofere cursanților săi o experiență unică de învățare. Prin eLearning, cursanţii.EXE au acces la resurse de referință şi pot învăţa în ritmul propriu, în timp ce prin întâlniri de grup pot dezbate noile concepte învăţate, pentru o asimilare mai bună şi pentru aplicarea lor în activitatea curentă. În epoca tehnologiilor de tip „cloud”, a accesului performant la internet (wifi, 4G, etc) trebuie să facem disponibile resursele de învățare, astfel încât să fie accesibile la orice oră de pe orice calculator, iPhone sau iPad.

Să nu ne lăsăm înșelați însă, cursantul este în continuare cheia de boltă a întregului proces, căci el vine cu o serie de atribute esențiale: curiozitate, dorință de a progresa, nevoie de perfecționare continuă. Rolul nostru este să găsim combinația optimă între timpul petrecut off-line și cel petrecut on-line, cu alte cuvinte între interactivitate și flexibilitate.

Prin dezvoltarea conceptului de video-learning, urmărim să producem unități de învățare atractive și interactive pentru o varietate de domenii, atât pentru noi, cât și pentru partenerii și colaboratorii noștri.

Pentru a experimenta acest tip de învățare, cei interesați se pot înscrie la cursul GRATUIT disponibil pe platforma www.tutoriale-video.ro.

tutoriale-video

EXE

Training.EXE furnizează expertiză pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, implementează proiecte în domeniul EDUCAȚIEI și se preocupă în special de dezvoltarea competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice . În acest sens organizează cursuri , ateliere, conferințe pentru copii, elevi, studenți și adulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

    Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]