Manager Marketing – Digital marketing

GRATUIT
Notice: Undefined variable: field_name in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/itexero/exe.org.ro/wp-content/themes/hueman-child/parts/post-formats.php on line 9

Tipul cursului: Perfecționare

DATA LIMITA INSCRIERI: 15.06.2015

  LOCAȚII: BUCURESTI, DOLJ, OLT

touch- tablet in hands Business man

Organizator: Academia de Studii Economice din Bucureşti

Perioada: grupa este în formare

Contact:       [email protected]     Vizitează pagina web

Condiții înscriere:

 • Șomeri
 • Persoane în căutarea unui loc de muncă

Documente necesare:

  • copie CI;
  • copie certificat nastere;
  • copie certif. casatorie (daca e cazul);
  • copie diploma studii.

 

Avantaje:

 • diplomă recunoscută;
 • traineri cu experiență.

Cursul gratuit de Manager Marketing – Digital marketing este organizat de Academia de Studii Economice din Bucureşti în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă Slatina, SC Acacia Consultanţă & Project Management SRL, Economic&Business Research Center SRL.

Cursul pentru care se fac înscrieri se organizează în cadrul proiectului european „Resurse umane pentru o creştere inteligentă şi inclusivă în sectorul serviciilor”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POSDRU/125/5.1/S/135301).

Cursul se adresează şomerilor şi persoanelor fără loc de muncă și se vor încheia cu examen de absolvire și obținerea de certificate de absolvire, cu recunoaștere națională și europeană (Ministerul Muncii și Ministerul Educației).

Absolvenţii vor primi o subvenţie pentru participarea la curs în suma de 320 de lei şi vor fi sprijiniţi prin servicii de mediere să îşi găsească loc de muncă.

Inscrierea la curs se face online, prin completarea formularului de pe site!

Cursuri GRATUITE

Vrei să primești pe FACEBOOK cele mai noi oferte de cursuri gratuite organizate în cadrul proiectelor europene? Dă-ne un simplu LIKE, pe pagina de Facebook și de restul ne ocupăm noi.

7 Responses

 1. TUDOR ANA spune:

  Va rog sa-mi spuneti durata cursului, cand incepe, precum si orele de desfasurare. Multumesc.

 2. EXE spune:

  Este vorba de un curs de perfectionare cu durata de 60 de ore. Pentru alte detalii organizatorice, va rugam sa folositi datele de contact furnizate in anunt. Va multumim ca ne urmariti activitatea!

 3. Stefania spune:

  Buna ziua,
  V-as ruga sa imi comunicati daca mai sunt disponibile pentru acest curs.
  Foarte multumesc!

  • EXE spune:

   Pentru detalii legate de organizarea acestui curs, va rugam sa utilizați datele de contact furnizate in partea de sus a articolului. Va mulțumim !

  • Emilia ILIE spune:

   Buna ziua,

   Referitor la intrebarea dvs. va sugeram sa va realizati inscrierea online la acest curs, si in acest mod veti afla daca mai sunt locuri disponibile.

 4. Eftimie spune:

  Buna ziua.

  As dori sa stiu si eu unde se fac inscrierile pentru cursul de manager marketing si daca a reusit cineva sa se inscrie sau sa ia legatura cu persoana trecuta la contact? Eu am sunat la nr respectiv, am trimis mail la adresa postata si nu am primit niciun raspuns pana acum, am sunat chiar si la faculatatea de ASE din Bucuresti si mi-au spus ca ei pun la dispozitite doar salile iar de restul se ocupa organizatorii.

  Va multumesc

  • Emilia ILIE spune:

   Buna ziua,

   Pentru cursul de Manager Marketing va rog sa realizati inscrierea prin utilizarea formularului online. Gasiti toate informatiile necesare la articol. Dupa realizarea inscrierii online, veti fi sunata de catre organizatori.

   Va multumim si succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]