Invata matematica cu tutoriale video!

Dacă ești unul dintre minunații profesori de matematică interesați să predea această disciplină într-un mod cât mai atractiv pentru elevi, atunci evenimentul de multiplicare „Invata matematica cu tutoriale video!” ce va avea loc pe 23 februarie 2019 în București la Hotel Marshal Garden, este pentru tine!

Lumea așa cum o știm nu ar fi existat poate fără ajutorul matematicii. Matematica este o disciplină fascinantă ce poate fi regăsită atât pe șantierele de construcții, cât și în laboratoarele cele mai sofisticate de inteligență artificială.

Și totuși, cu cât copiii avansează în aventura școlară, cu atât ajung să se îndepărteze de matematică, considerând-o o disciplină grea, aridă și fără legătură cu viața reală.

Proiectul european „Video Learning for Education”, co-finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus +, și-a propus să combată acest stereotip și să arate, prin intermediul unui curs de matematică online (alcătuit din 40 de tutoriale video), că matematica are foarte multă legătură cu provocările vieții de zi cu zi și chiar poate fi distractiv să o înveți.

Tutoriale video de matematica disponibile public și gratuit

Evenimentul de multiplicare urmărește să promoveze cursul online de matematică pentru elevii ce se pregătesc de Evaluarea Națională și nu numai, care este bazat pe tutoriale video animate disponibile public și gratuit.

În cadrul evenimentului, experți din cadrul echipei de proiect vor avea ocazia de a împărtăși cele mai bune practici în domeniul predării matematicii și vor arăta participanților pașii de urmat în crearea unor ore de matematica mai atractive pentru elevii născuți în era digitală.

Dacă vrei să participi la eveniment, completează formularul…

  Accesul la eveniment este GRATUIT, dar locurile sunt limitate. Confirmarea înscrierii se va face pe principiul „primul venit, primul servit”!
  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Emilia ILIE Fix: 021 659 65 18 | Mobil: 0735 095 642

  Proiectul ”Video-learning for education” este implementat în perioada 1 noiembrie  2017 – 31 octombrie 2019 de către un parteneriat format din Asociatia ”EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaștere”,  Liceul Teoretic ”Marin Preda” BucureștiSunderland College din Regatul Unit al Marii Britanii și European Animation Center – din Grecia și este  finanțat de către Uniunea Europeană, prin intermediul Programului Erasmus +, Acțiunea Cheie 2, program gestionat în România de către ANPCDEFP.

  „Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei.”

  EXE

  Training.EXE furnizează expertiză pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, implementează proiecte în domeniul EDUCAȚIEI și se preocupă în special de dezvoltarea competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice . În acest sens organizează cursuri , ateliere, conferințe pentru copii, elevi, studenți și adulți.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]