Program educatie parentala

Program Educatie Parentala Training.Exe

Filosoful, psihologul german, fondator al pedagogiei ca disciplină academică, Johann Friedrich Herbart spunea „O mamă bună face cât o mie de profesori.” Noi credem că un părinte bun face cât o mie de profesori. Căci primele persoane din viața unui om care pun bazele unui fundament solid și a unei bune educații sunt părinții-înșiși.

Și pentru ca aceștia să fie surse și resurse de învățare și inspirație pentru copiii lor au nevoie de informații, de învățare, de susținere, de deschidere către realitățile lumii în care trăiesc cei cărora le-au dat viață.

Asociatia ”EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaștere” desfășoară activități, întâlniri, workshopuri dedicate educației parentale cu scopul de a contribui direct la dezvoltarea unei societăți mai bune, bazate pe cunoaștere.

Promovăm educația parentală

În cadrul întâlnirilor, părinții au ocazia să întâlnească într-un climat non-formal părinți cu preocupări comune, specialiști din diverse domenii (educație, sănătate, nutriție, psihologie, etc), putând astfel să relaționeze, să obțină sfaturi concrete pentru situațiile cu care se confruntă.

Prin formatul interactiv, părinții sunt încurajați să adreseze întrebări, să își facă auzite curiozitățile, să profite de prezența experților cu care pot discuta despre situații și exemple cât mai concrete.

Obiectiv general:

Creșterea nivelului de educație parentală ca factor determinant în dezvoltarea armonioasă a copilului.

Obiective specifice:

 • Participarea a cel puțin 100 de părinți la workshopurile de educație parentală organizate până la finalul anului 2016;
 • Inițierea unui proiect de educație parentală pentru părinți din grupuri vulnerabile;

Activități

 • Crearea unui program de educatie parentala cu minimum 10 module de cate 2 ore;
 • Promovarea întâlnirilor de educație parentală;
 • Realizarea a 2 parteneriate cu școli din medii defavorizate

Vrei să participi la un workshop GRATUIT de Educatia Parentala ? Completează formularul și te contactăm noi!

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]

  Cursuri GRATUITE

  Vrei să primești pe FACEBOOK cele mai noi oferte de cursuri gratuite organizate în cadrul proiectelor europene? Dă-ne un simplu LIKE, pe pagina de Facebook și de restul ne ocupăm noi.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]