Blended-Learning

Blended learning

Practic, un program de blended learning reuneşte avantajele celor două tipuri de învăţare: calitate şi flexibilitate + memorabilitate.

Platforma e-learning dezvoltată de Training.EXE susține strategia organizației prin care se urmărește dezvoltarea unei oferte de formare de tip „blended-learning” ce presupune îmbinarea învăţării online cu învăţarea clasică.

Astfel, Training.EXE urmărește să le ofere cursanților săi o experiență unică de învățare. Prin eLearning, cursanţii.EXE au acces la resurse de referință şi pot învăţa în ritmul propriu, în timp ce prin întâlniri de grup pot dezbate noile concepte învăţate, pentru o asimilare mai bună şi pentru aplicarea lor în activitatea curentă. În epoca tehnologiilor de tip „cloud”, a accesului performant la internet (wifi, 4G, etc) trebuie să facem disponibile resursele de învățare, astfel încât să fie accesibile la orice oră de pe orice calculator, iPhone sau iPad.

Să nu ne lăsăm înșelați însă, cursantul este în continuare cheia de boltă a întregului proces, căci el vine cu o serie de atribute esențiale: curiozitate, dorință de a progresa, nevoie de perfecționare continuă. Rolul nostru este să găsim combinația optimă între timpul petrecut off-line și cel petrecut on-line, cu alte cuvinte între interactivitate și flexibilitate.

Fiecare curs are o finalitate concretă ce pleacă de la o nevoie reală. Ne dorim ca cei care participă să simtă realmente că „au câștigat” timpul petrecut împreună.

Tutoriale-video.ro

 

EXE

Training.EXE furnizează expertiză pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, implementează proiecte în domeniul EDUCAȚIEI și se preocupă în special de dezvoltarea competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice . În acest sens organizează cursuri , ateliere, conferințe pentru copii, elevi, studenți și adulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

    Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]