Dezbatere MFE Ghiduri Scoala pentru toti si Profesori motivati…

dezbatere

Simion ILIE

Este pasionat de educație și tehnologie. A scris și implementat proiecte în valoare de peste 10 milioane de euro. Este certificat internațional PMP (Project Manager Professional) și cunoaște extrem de bine problematica fondurilor europene. Mai multe detalii despre profilul lui, pe simion-ilie.ro

4 răspunsuri

 1. Buda spune:

  Nu este corect… De exemplu sunt doi parteneri, o instituție publică (de exemplu o școală) și o instituție privată, au angajați asistenți responsabil proiect fiecare, cu aceeași fișă a postului dar conform punctului 8 vor avea salarizări diferite ….. privatul face salarizarea după ghid iar școala după legea salarizării…. e corect!!! Profesorul poate ajunge la 40 lei/zi iar angajatul privat la 200 lei/zi, pentru 4 ore/zi lucrate.

  • EXE spune:

   Aveti dreptate! Nu ucideti mesagerul ! Noi doar am furnizat informatii cu privire la ceea ce s-a discutat in cadrul dezbaterii publice. Din pacate, se pare ca normele legale in vigoare impun o astfel de abordare!

 2. voiculescu valentina spune:

  Buna ziua,
  V-as ruga sa-mi dati ,daca se poate,informatii privind salarizarea(in situatia de fata)unui profesor pensionar(gradul I).Acesta poate realiza un program de 4 sau 8 ore? salarizat dupa ghid ca si angajat privat?Va multumesc

  • EXE spune:

   Buna ziua,
   Dupa stiinta noastra, un persionar (daca nu este pe caz de boala) poate lucra si cu norma intreaga in mediul privat. Salarizarea se va face in functie de cine este angajator. Daca este o organizatie privata, atunci se aplica plafoanele din ghid, iar daca este o institutie publica (autoritate locala, scoala etc) se aplica prevederile legii salarizarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]