Adulți pentru o societate bazată pe cunoaștere – Proiect Erasmus+ – Anunț selecție mobilități

UPDATE 25.01.2021 Rezultate finale proces selecție mobilități

UPDATE 20.01.2021 Rezultate proces selecție dosare mobilități

Proiectul ”Adulți pentru o societate bazată pe cunoaștere” are drept scopul dezvoltarea competențelor profesionale de formare/predare a formatorilor în vederea creșterii abilităților și aptitudinilor adulților de a insera tehnologia in relațiile cu copiii și în viața cotidiană, cât și dezvoltarea competențelor manageriale în rândul experților asociației.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
O1 – Formarea a 6 experți în cadrul a 3 cursuri cu know-how internațional;
O2 – Elaborarea unui plan de dezvoltare pentru o organizație bazata pe proiecte; .
O3 – Conceperea si pilotarea a 2 cursuri de formare privind educația parentala si digitalizarea adulților.

Proiectul se adresează membrilor, angajaților, colaboratorilor, voluntarilor Asociației ”EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaștere”. Prin cele 6 mobilități internationale (6 persoane formate), proiectul va contribui la favorizarea deschiderii persoanelor vizate către lucru colaborativ și initierea de noi proiecte cu alti specialisti din domeniul educatiei adultilor. Actiunile vizate in acest proiect vor contribui si la dezvoltarea dimensiunii europene a organizatiei, precum și la creșterea atractivitatii acesteia ca o consecință a dezvoltării unei oferte de invatare actualizata si modernă.

În perioada 12 – 25 ianuarie 2021 are loc procesul de selecție a persoanelor participante la mobilitățile internaționale prevăzute prin proiect, conform Procedura_selectie_mobilitati_KA104_078424. Procedura de selecție conține toate informațiile necesare depunerii dosarelor, etapele procesului de selecție, documentele aferente, criterii de evaluare.

Proiectul Adulți pentru o societate bazată pe cunoaștere este implementat în perioada 1 octombrie  2020 – 31 martie 2022 de către Asociatia ”EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaștere” și este  finanțat de către Uniunea Europeană, prin intermediul Programului Erasmus +, Acțiunea Cheie 1, program gestionat în România de către ANPCDEFP.

„Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei.”

Vrei să te ținem la curent cu noutățile din cadrul acestui proiect ? Completează formularul și te contactăm noi!

  Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]

  EXE

  Training.EXE furnizează expertiză pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, implementează proiecte în domeniul EDUCAȚIEI și se preocupă în special de dezvoltarea competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice . În acest sens organizează cursuri , ateliere, conferințe pentru copii, elevi, studenți și adulți.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Multumim pentru vizita!

  Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

   Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:Training.EXE E-mail: [email protected]