Curs programare pentru copii – Bucuresti

Cui se adresează ? Copiilor, fete și băieți, cu vârste cuprinse între 8 si 14 ani.
Când ? Grupa – vinerea : 18.30-19.30
Unde ? Str. Polonă, Nr., 89, Sector 1 , București
De ce ? Pentru că prognozele arată că în orizontul 2020 vor exista peste 1 milion de joburi neocupate la nivel european din lipsă de competențe IT.
Cât ? minimum 9 ședințe Cât ?  60 Lei/ședință
Investiție necesară :  540 LEI 450 LEI

Email

Descriere

Acest curs programare pentru copii este menit sa-i ajute pe cei mici să descopere programarea cât mai timpuriu, într-un mediu modern, interactiv și plăcut, cu oameni pasionați de ceea ce fac și motivați să dăruiască.

Trăim în era echipamentelor inteligente – mașini care se conduc singure, imprimante 3D, frigidere care isi fac singure listele de cumparaturi, televizoare care ne invata preferintele… trebuie să ținem pasul! Tehnologia ocupă și va ocupa o parte importantă din viața noastră , iar noi trebuie să fim pregătiți să o stăpânim.

Cu siguranță și copilul tău, născut în era digitală, petrece destul de mult timp pe diverse device-uri. Dar oare folosește el acel timp în mod cu adevărat util ? Ca părinți avem datoria să le oferim cât mai multe oportunități prin care să-i facem să-și descopere adevăratul potențial.

Ce-ar fi să-l faci să descopere programarea ? 

La cursul de programare pentru copii organizat de Learning.HUB în parteneriat cu Training.EXE, după studierea bazelor programarii, copiii vor învăța să scrie cod în C# , iar la sfârșitul cursului vor avea abilitatea de a crea aplicații sau mici jocuri pe calculator.

În aventura noastră în lumea programării, vom avea ocazia să abordăm împreună tematici precum:

 • introducere în programare
 • cauzalitate și efect
 • separarea unei probleme în probleme mai mici
 • variabile și tipuri de variabile
 • flux logic
 • clase și obiecte
 • zone de acces
 • proprietăți
 • inițializări
 • modalități de afișare a informațiilor
 • funcții

Metodă de învățare ludică și interdisciplinară

Informatica este o stiinta interdisciplinară – ce oferă cunoștiințe solide in cadrul programării, matematicii, statisticii și toate aceste aspecte combinate cu studii ale aspectelor stiintifice etice și sociale ale sistemelor din care face parte. Cei care se pregatesc în domeniul programării învață să analizeze critic diferite abordari pentru prelucrarea informațiilor și dezvoltă abilități de a proiecta, implementa și dezvolta soluții.

Prin abordarea pedagogică modernă adoptată la Hub.EXE, copiii vor dezvolta, pe lângă competențele de IT  și alte competențe strict necesare astăzi. Astfel, pe tot parcursul cursului ei vor avea ocazia să:

 • dezvolte capacitatea de a rezolva probleme
 • exerseze logica și gândirea logaritmică
 • utilizeze în mod creativ și util timpul petrecut în fața calculatorului
 • lucreze în echipă, folosind metode colaborative

Cursul de programare este adaptat nivelului și vârstei fiecărui copil pentru a dezvolta capacitatea de înțelegere, de analiză și creativitate a copilului. C# limbaj de programare modern, pe platformă Windows, în permanență actualizat și care este în continuă creștere ca și grad de utilizare.

Cursul se va desfăşura pe durata anului şcolar într-un mediu bogat din punct de vedere tehnologic cu dotări moderne de ultimă generație (Laptop, video-proiector, Multifuncțională, Whiteboard, etc)

Trainer curs programare pentru copii

Dan Radu-Simota

Dan Radu-SIMOTA

Dan Radu-Simota  iubește cu pasiune matematica, fizica si informatica. Primul program pe calculator l-a scris in clasa a V-a. Dan are peste 13 de ani de predare a informaticii de la copii mici până la adulți și în momentul actual este programator și inginer de sisteme informatice.
Matematica și fizica le-a învatat de la tatăl lui care i le-a prezentat intotdeauna într-o forma de joacă. De la el a învățat că întodeauna contează mai mult prezentarea informatiilor în idei simple, inteligibile, iar conexiunile logice sunt mult mai importante decât învățatul pe de rost.

Vrei să-l faci să descopere programarea ? Completează formularul și te contactăm noi!

Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:
Emilia ILIE
Fix: 021 659 65 18 | Mobil: 0735 095 642

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Curs programare pentru copii – Bucuresti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

V-ar putea interesa, de asemenea…

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:
Emilia ILIE
Fix: 021 659 65 18 | Mobil: 0735 095 642