Curs engleza pentru copii 9-12 ani – București

Cui se adresează ? Copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani care se pregătesc pentru examenul Cambridge
Când ?  Sâmbăta  
Unde ? Str. Polonă, Nr., 89, Sector 1 , București
Cât ? 1 ședință/săptămânăCât ?    70 lei/ședință 2 ore
De ce ? Pentru că limba engleză este un MUST 😉 !
Investiție necesară :  320 LEI 280 LEI/lună

Email

Descriere

Limba engleza este limba străină ce se studiază cu prioritate încă din primii ani de colectivitate ai copiilor. Învățată temeinic, stăpânită bine, limba engleza poate constitui un avantaj spre achiziționarea de informații noi, interesante și extrem de utile, pe care le găsim de regulă în limba engleză.

La această grupă de vârstă, mulți copii utilizează device-uri care sunt concepute a fi utilizate în limba engleză. Achiziționarea de cunoștințe și competențe care să le asigure o vorbire fluentă în limba engleza reprezintă dacă nu o necesitate, cel puțin un atu.

Ca părinți avem datoria să le oferim cât mai multe oportunități prin care să-i facem să-și descopere adevăratul potențial și să le punem la dispoziție multiple posibiltăți care să-i ajute pe mai departe.

Ce-ar fi să-l faci să aprofundeze Limba engleza?

La cursul de engleza pentru copii (9 – 12 ani)  am prevăzut activități care să-i ajute pe copii să aprofundeze cunoștințele de limba engleză pe care le dețin, să comunice fluent în limba străină, să-și transmită mesajul cu acuratețe.

Vom avea ocazia să lucrăm împreună tematici precum:

  • Plurals (TO BE all forms);
  • Questions;
  • Posesivele;
  • Pronouns/Subject & Object pronouns ;
  • Revision – Read a story;
  • Degrees of comparison;
  • Present tense simple;
  • Present tense continuous;
  • Write an essay;
  • Revision.

Competențe dobândite cursul de engleza (9-12 ani)

La sfârșitul cursului, copii vor fi capabili să își exprime opinii și puncte de vedere despre prieteni și prietenie, să descrie obiecte vestimentare, să spună povești din tabere sau excursii, vor putea purta conversații despre filme, actori, tehnologii, profesii, idei, hobby-uri.

Având în vedere că participanții la curs sunt copii, vom folosi metode potrivite vârstei lor (jocuri, scenete, improvizații atrăgătoare) într-un mediu ce dispune de mijloace moderne de învățare ce vor fi utilizate în cadrul cursului (whiteboard, videoproiector, laptop, sistem audio).

Cursul nostru se diferențiază printr-un grad mare de interactivitate, adaptarea la nevoile și personalitatea copilului tău, informații atent structurate și sistematizate, derulându-se în grupe mici.

 

Dacă copilul are vârsta cuprinsă între 6-8 ani, avem un curs adaptat. Mai multe detalii, pe această pagină.

Trainer Curs Engleza

Daniela ILIE

Daniela ILIE

Daniela ILIE este absolventă a Facultății de Litere, Specializarea Engleză-Franceză, traducător autorizat engleză-franceză, fost profesor de limba engleză, care lucrează constant cu copii din pasiune pentru aceștia și pentru limba străină pe care îi ajută să o învețe. Timp de 7 ani a făcut parte din echipaje ale vaselor de croazieră, călătorind prin multe locuri din lume, fapt ce i-a desăvârșit capacitatea de conversație în limba străină și de relaționare cu persoane de diverse naționalități. Datorită experienței de lucru cu cei mici, Daniela folosește metode interactive, acordând o atenție deosebită potențialului fiecărui copil prin stimularea capacității acestuia de a învăța limba engleza și de a o folosi corect în transmiterea mesajului.

Vrei să-i oferi copilului acest curs de engleză ? Completează formularul !

Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:
Emilia ILIE
Fix: 021 659 65 18 | Mobil: 0735 095 642

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Curs engleza pentru copii 9-12 ani – București”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

V-ar putea interesa, de asemenea…

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:
Emilia ILIE
Fix: 021 659 65 18 | Mobil: 0735 095 642