Curs engleza pentru copii 6-8 ani – București

Cui se adresează ? Copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani
Când ? programul va fi comunicat persoanelor interesate
Unde ? Str. Polonă, Nr., 89, Sector 1 , București
Cât ? 8 ședințe/lunăCât ?    35 lei/ședință
De ce ? Limba engleză vorbită bine deschide uși pentru studii de calitate și un viitor mai bun!
Investiție necesară :  320 LEI 280 LEI/lună

Email

Descriere

Am conceput acest curs de engleza pentru copii cu scopul de a-i ajuta pe cei mici să învețe limba engleză cât mai timpuriu, să o îndrăgească, cu ajutorul unor oameni pasionați de ceea ce fac și motivați să dăruiască și într-un mediu modern. Copiii, la vârste mici, pot asimila cu ușurință și naturalețe o limbă străină la fel de ușor ca limba maternă.

La vârsta aceasta, copiii învață și rețin rapid noțiuni de limbă engleză prin intermediul activităților interactive, amuzante, precum jocuri, cântecele, jocuri de rol, competiții, care le mențin atenția trează pe tot parcursul întâlnirii.

Cu siguranță și copilul tău este atras de limba engleză, ba chiar stăpânește câteva noțiuni, dar le poate folosi în situații potrivite, poate face legătura între acestea într-un mod util? Ca părinți avem datoria să le oferim cât mai multe oportunități prin care să-i facem să-și descopere adevăratul potențial.

Ce-ar fi să-l faci să descopere Limba engleză?

La cursul de engleză pentru copii (6 – 8 ani) am prevăzut activități care să-i ajute pe micii cursanți să învețe pronunția, vocabularul și gramatica într-un mod firesc, natural, în așa fel încât să își dezvolte pronunția și intonația, cât și imaginația, creativitatea și capacitatea de exprimare a mesajului în limba engleză.

Vom avea ocazia să lucrăm împreună tematici precum:

  • Alfabetul și numerele;
  • Părțile corpului;
  • Culori, haine;
  • Citirea unei povești;
  • My name is – TO BE;
  • Fructe/Legume/ I like – I don’t like;
  • Încăperile casei;
  • Zilele săptămânii, lunile anului, anotimpurile;
  • Membrii familiei, forme geometrice, mijloace de transport;
  • Citirea unei povești.

Competențe dobândite la cursul de engleză (6-8 ani)

La sfârșitul cursului, copii vor putea să formuleze și să adreseze întrebări simple referitoare la numele și vârsta lor, vor putea face scurte descrieri ale elementelor învățate și vor demonstra un nivel foarte bun de înțelegere a indicațiilor primite exclusiv în limba străină studiată.

Având în vedere că participanții la curs sunt copii, vom folosi metode potrivite vârstei lor (cântece, jocuri, scenete, improvizații atrăgătoare) într-un mediu ce dispune de mijloace moderne de învățare ce vor fi utilizate în cadrul cursului (whiteboard, videoproiector, laptop, sistem audio).

Cursul nostru se diferențiază printr-un grad mare de interactivitate, adaptarea la nevoile și personalitatea copilului tău, informații atent structurate și sistematizate, derulându-se în grupe mici.

Dacă copilul are vârsta cuprinsă între 9-12 ani, avem un curs adaptat. Mai multe detalii, pe această pagină.

Trainer Curs Engleza

Georgiana DUMITRU este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București, specializarea Română-Engleză, fost profesor de limba engleză. Lucrează, de aproximativ 15 ani, cu copii de toate vârstele pentru a le transmite informații, cunoștințe din limba engleză, în așa fel încât aceștia să fie capabili să susțintă cu lejeritate o conversație în această limbă. Consideră că lucrul cu copiii este în primul rând o continuă pregătire, iar aceștia reprezintă pentru Georgiana o sursă de inspirație in tot ceea ce face alături de ei. Mediul de învățare este plăcut, suportiv,  trainerul fiind adeptul metodelor alternative, care se pliază după fiecare tip de personalitate, punând în practică structurile învățate prin reprezentări din viața reală, prin cantece, poezii și jocuri.

Vrei să-i oferi copilului acest curs de engleză ? Completează formularul !

Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:
Emilia ILIE
Fix: 021 659 65 18 | Mobil: 0735 095 642

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugă o recenzie la “Curs engleza pentru copii 6-8 ani – București”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

V-ar putea interesa, de asemenea…

Multumim pentru vizita!

Vrei să te anunțăm când avem Workshopuri GRATUITE? Like & Abonare ;)!

Dacă ai nevoie de alte informaţii, contactează:
Emilia ILIE
Fix: 021 659 65 18 | Mobil: 0735 095 642